reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Muszę się za siebie wziąść ale nie wiem od czego zacząć nie mogę na siebie patrzeć :/ tak mi leki cerę niszczą

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Calineczka24 najwazniejsza Julcia[emoji5]

@zosiak piekne paznokcie[emoji7]

@roxie123 piekna postawa[emoji5]

@hona[emoji29][emoji29]przykro mi[emoji27]u mnie tez sexy byly codziennie a bedzie corcia[emoji4]tak jak u @Frezja_1 ps tez mi przykro[emoji29]

@kari21 trzymaj sie cieplo...

Moja siostra urodzila corcie [emoji7]3770 .
@Baslan chyba pelnia zadzialala[emoji16]

Dziewczyny wrzucam brzuchola bez twarzy ,25 tydzien[emoji5]jedziemy na weekend na wiesc na grzyby

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1507306772-aaaaaa.jpeg
Ooo super, gratuluję szczęśliwej cioci :)
Na mnie pełnia nie zadziałała :(
Coraz bardziej widać brzuszek :) Mój to już jest jak piłka do skakania :D ale i tak nikt mnie nie przepuszcza w kolejkach...
@hona prawie się nabrałam, szkoda że jednak nie bierzesz ode mnie brzuszka :(
A poropo malowania paznokci i zostawiania śladów po zwykłym lakierze, to polecam odżywkę diamentową sally hansen w takiej srebrnej butelce jako ostatnią warstwę :) Nie dość, że nie zostawiamy później śladów, to jeszcze lakier dłużej trzyma :)

@roxie123 na pewno nie jest tak źle :* nie przejmuj się takimi rzeczami z tym akurat można skutecznie walczyć :) jestem po studium kosmetycznym i wystarczy kilka sesji u kosmetyczki z oczyszczaniem czy jakimkolwiek zabiegiem - bo nie wiem w czym dokładnie problem - i po problemie :) głowa do góry dziewczyno!!!

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@kari21 kochana poczekaj na karetke, a jak juz beda to nie pozwol im odejsc dopoki ci nie pomoga. I najlepiej do szpitala zabioro. Jestes dzielna kobieto. Trzymam kciuki za ciebie bys troche odetchnela [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 po lekach robi mi sie kaszka na czole i pory mam pozatykane mimo kosmetyków czy peelingow . No i przebarwienia po nich . No i teraz jeszcze takie wypryski na szyi np . Doradz mi może cos ;*

reklama
@Marika92 po lekach robi mi sie kaszka na czole i pory mam pozatykane mimo kosmetyków czy peelingow . No i przebarwienia po nich . No i teraz jeszcze takie wypryski na szyi np . Doradz mi może cos ;*

A umiesz określić swój typ cery ? - tłusta/mieszana/sucha ?? i dalej - jak już tą określisz - czy jest odwodniona, naczyniowa, wrażliwa- to już wiem po tym co napisałaś - skoro po lekach jest spora reakcja .. to ważne - jak mi określisz mogę doradzić z czym konkretnie kosmetyków powinnaś używać tzn z jakimi składnikami aktywnymi :)

Do góry