reklama

D 

Deleted member 170039
Gość
Kochana zacznij od pozytywnego myslenia

Ooo super, gratuluję szczęśliwej cioci@Calineczka24 najwazniejsza Julcia[emoji5]
@zosiak piekne paznokcie[emoji7]
@roxie123 piekna postawa[emoji5]
@hona[emoji29][emoji29]przykro mi[emoji27]u mnie tez sexy byly codziennie a bedzie corcia[emoji4]tak jak u @Frezja_1 ps tez mi przykro[emoji29]
@kari21 trzymaj sie cieplo...
Moja siostra urodzila corcie [emoji7]3770 .
@Baslan chyba pelnia zadzialala[emoji16]
Dziewczyny wrzucam brzuchola bez twarzy ,25 tydzien[emoji5]jedziemy na weekend na wiesc na grzyby
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na mnie pełnia nie zadziałała
Coraz bardziej widać brzuszek
@hona prawie się nabrałam, szkoda że jednak nie bierzesz ode mnie brzuszka
A poropo malowania paznokci i zostawiania śladów po zwykłym lakierze, to polecam odżywkę diamentową sally hansen w takiej srebrnej butelce jako ostatnią warstwę
@roxie123 na pewno nie jest tak źle :* nie przejmuj się takimi rzeczami z tym akurat można skutecznie walczyć  jestem po studium kosmetycznym i wystarczy kilka sesji u kosmetyczki z oczyszczaniem czy jakimkolwiek zabiegiem - bo nie wiem w czym dokładnie problem - i po problemie
 jestem po studium kosmetycznym i wystarczy kilka sesji u kosmetyczki z oczyszczaniem czy jakimkolwiek zabiegiem - bo nie wiem w czym dokładnie problem - i po problemie  głowa do góry dziewczyno!!!
 głowa do góry dziewczyno!!! 
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
roki_1991
Fanka BB :)
roxie123
Fanka BB :)
reklama

A umiesz określić swój typ cery ? - tłusta/mieszana/sucha ?? i dalej - jak już tą określisz - czy jest odwodniona, naczyniowa, wrażliwa- to już wiem po tym co napisałaś - skoro po lekach jest spora reakcja .. to ważne - jak mi określisz mogę doradzić z czym konkretnie kosmetyków powinnaś używać tzn z jakimi składnikami aktywnymi@Marika92 po lekach robi mi sie kaszka na czole i pory mam pozatykane mimo kosmetyków czy peelingow . No i przebarwienia po nich . No i teraz jeszcze takie wypryski na szyi np . Doradz mi może cos ;*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom