reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie,

Jestem świeżo po poronieniu. Chcieliśmy rodzeństwo dla synka i po kilku miesiącach wreszcie się udało. Niestety, kiedy wszystko wydawało się być już na dobrej drodze, kończyłam I trymetr, radość prysła Dziś mijają dwa tygodnie jak usłyszałam te słowa, których miałam nadzieję nigdy nie usłyszeć... "Serduszko nie bije, bardzo mi przykro...". Ból i tęsknota za moim Aniołkiem są przeogromne... Rozpacz przychodzi jak fala, czasem w najmniej oczekiwanych momentach. Dziś poryczałam się zastanawiając się czy to dziecko zdążyło poczuć jak bardzo je kochałam i czy było mu ze mną przez tych kilka tygodni dobrze, tak błogo jak tylko może być w brzuchu mamy...
Bardzo chciałabym jak organizm wróci do normy spróbować jeszcze raz, ale nie będę ukrywać, że ogromnie się boję. Przycupnę tu u Was i spróbuję co jakiś czas zaglądać. Może razem będzie raźniej szukać tej siły i nadziei.
Cześć :*
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.
Sama nie raz zadaje sobie pytanie czy mój syn czuł, że go kocham, czy dobrze było mu u mnie w brzuszku... ja urodziłam w 23tc, synek zmarł:( po czasie I pracy z psychologiem zrozumiałam, że takie mysleni3 jest normalne, ale musimy wierzyć i mieć pewność , że nasze dzieciaki czuwają nad nami i wiedza jak bardzo były, są i będą dla nas ważne mimo, że ich już z nami ni3 ma.
Trzymaj się:***

Dzięki za link. Ja wiem co to jest moje pierwsze poronienie było biochemiczne. Miałam wysoki wynik beta HCG A po trzech dniach już bardzo niska co spowodowało poronienie biochemiczne.

@Oczekujaca123 Dziękuję. Nawet nie wiesz jak wiele dla mnie znaczą Twoje słowa. I zapalam światełko dla Twojego Aniołka *.
@Takaja123 Dziękuję. Czuję, że to wsparcie mi się przyda. Nie bardzo jest z kim o tym pogadać. Wiadomo, mam od bliskich jakieś wsparcie, ale to co innego niż wymiana doświadczeń i myśli z kimś kto też to przeżył.

@młoda1994 chciałam tylko pokazać stronę z której wiem, że nie dochodzi do zagniezdzenia zarodka w macicy bo mislyscie inne zdanie. Być może to info nie jest wiarygodne.

@Martefka pamiętam jak ja tu dołączyła. Też szukałam odpowiedzi, wsparcia. Dziewczyny bardzo mi pomogły, doradzily wysłuchały i było mi na prawdę lepiej. Ja nadal kocham moją dzidzie, nigdy o niej nie zapomnę. Chcę dalej próbować i mam nadzieję, że jak zajde już w ciążę uda mi się ją donosic dzięki lekom, które mam brać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry