Zabulinka_86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
DziekujeNie do mnie, ale wrzucęZobacz załącznik 1185933
Wiem coś o tym, też niestety mam tendencję. To mydełko naprawdę pomogło. Jest świetne. Mężowi też każę używaćDziekujewłaśnie sobie też zamówiłam
bo też się ostatnio non stop z czymś bujam
![]()
Mój na pewno jakiś czas stosował, bo czułam zapach mydełka, ostatnio coś się obija, muszę mu chyba przypomnieć@agaaataaaa mysle,ze w ciągu 3 dni powinnaś dostać @. Ja miałam 5, 22 i po 2 dniach przyszła @
@Zabulinka_86 ja swojemu też kazałam używać ale nie wiem czy stosuje się do zaleceń
Teraz kupiłam sobie mydło do ciała molicare skin w płynie Zobacz załącznik 1185956
Dzieki za odpowiedz!@agaaataaaa mysle,ze w ciągu 3 dni powinnaś dostać @. Ja miałam 5, 22 i po 2 dniach przyszła @
@Zabulinka_86 ja swojemu też kazałam używać ale nie wiem czy stosuje się do zaleceń
Teraz kupiłam sobie mydło do ciała molicare skin w płynie
Mój na pewno jakiś czas stosował, bo czułam zapach mydełka, ostatnio coś się obija, muszę mu chyba przypomnieć.
A to mydło fajne?
No no domyślam się, ja też do i intymnej.Bardzo fajnie, polecam fajnie nawilża skórę ale nie nadaje się do higieny intymnejmolicare używam do ciała, a naturalne do higieny intymne
![]()
Gynoxin uno ma największą dostępną dawkę. Biorę w sumie trzy globulki każdą co drugi dzień. Ale nieraz wystarczy tylko jedna.Dziewczyny pisze do Was z próśb. Macie może do polecenia jakieś globulki doochwowe na infekcje bez recepty? Coś złapałam, a lekarz ma zawalony grafik do 17.10 kaza dzwonić w przyszłym tyg będą grafiki na późniejszy czasporatujecie jakąś rada?