reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pokażesz zdjęcie jak ono wygląda?
Nie do mnie, ale wrzucę 😉
Screenshot_20201008-202804.png

reklama
Hej Dziewczyny,
Jako ze macie duze doswiadczenia, powiedzcie mi czy to jest ok wynik:
sierpein- hcg - 52803
14.09 - dzien poronienia, wynik w szpitalu hcg - 8875
dzis wynik hcg- 7,72
Czyli spada, myslicie ze ten dzisiejszy wynik jest ok, po takim czasie? Moj lekarz troche straszyl zasniadem, dlatego sie martwie, jednak w szpitalu stwierdzili puste jajo.
I jeszcze pytanie, moze glupie, ale czy jak wynik bedzie <5, czyli w normie, to mozna sie w niedlugim czasie spodziewac miesiaczki?

@agaaataaaa mysle,ze w ciągu 3 dni powinnaś dostać @. Ja miałam 5, 22 i po 2 dniach przyszła @

@Zabulinka_86 ja swojemu też kazałam używać ale nie wiem czy stosuje się do zaleceń 😅
Teraz kupiłam sobie mydło do ciała molicare skin w płynie Zobacz załącznik 1185956
Mój na pewno jakiś czas stosował, bo czułam zapach mydełka, ostatnio coś się obija, muszę mu chyba przypomnieć 😉.

A to mydło fajne?

reklama
Dziewczyny pisze do Was z próśb. Macie może do polecenia jakieś globulki doochwowe na infekcje bez recepty? Coś złapałam, a lekarz ma zawalony grafik do 17.10 kaza dzwonić w przyszłym tyg będą grafiki na późniejszy czas 😭 poratujecie jakąś rada?
Gynoxin uno ma największą dostępną dawkę. Biorę w sumie trzy globulki każdą co drugi dzień. Ale nieraz wystarczy tylko jedna.

Edit: Teraz doczytałam, że pieczenie i ból więc bardziej pod infekcję bakteryjną podchodzi. Jeśli nie masz świądu to polecam albhotyl na infekcję bakteryjną. Ale to już z grubej rury. A tak chyba na oba rodzaje infekcji działa Iladian.

Ostatnia edycja:
Do góry