reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć.Daaawno mnie tu nie było:zawstydzona/y:
Wybaczcie,ale naprawdę nie mam czasu.Jak włączam kompa to na chwilkę.
Dziękuje kochane za pamięć i troskę,za wszystkie wiadomości tu i na nk:tak:
Anulka jest zdrowa !!! Choć ciężkie dni za nami, kolejne badania wychodziły źle,jakiś czas żyliśmy z wiedzą,ze wynik genetyczny jest zły (czekaliśmy na badania,nie znaliśmy szczegółów,ale szansa,że będzie ok była minimalna).Jesteśmy po pelłej diagnostyce w IMiD.Ania jest nosicielką mukowiscydozy,tzn. ma jeden zmutowany gen (żeby być chorym trzeba mieć dwa geny).Tzn.znaleźli ta jedną mutację,ale badali tyl;ko 505,a jest ponad 1600.Ale na podstawie wyników i dokladnych oględzin,"można przypuszczać,że jest tylko nosicielką".Musimy zaufać doświadczeniu lekarzy,ale bać tchyba się dlugo nie przestanę.
W każdym bądź razie pzewartościowaliśmy nasze życie całkowicie,ale nikomu takich dośiadczeń nie życzę.
Pozdrawiam serdecznie.Nie zaglądam,ale myślę o Was.Trzymam kciuki i czekam na wiści o nowych dzieciaczkach.Buuuuuziaki.:-D:-D:-D

reklama
A to ja z moja królewną.Pozdrawiam,bo muuuuuszę lecieć.
dsc02987s.jpg

a to ja z moja królewną.pozdrawiam,bo muuuuuszę lecieć.
dsc02987s.jpg
witam was kobietki w ten niedzielny poranek wy sobie pewnie odpoczywacie a ja w pracy:-( ale na szczęście na pare godzinek i do domku:-)
gabi ale kochany ten twój szkrab:-):-) jeste prześliczna i trzymam mocno kciuki żebyście nie musieli już przechodzić takiego koszmaru jak ostatnio.
Sciskam was kobietki bardzo mocno i przesyłam wszystkim buziaki na początek dnia:-):-)

Dzien Dobry dziewczynki:)
I dzis juz niedziela a tak mi sie ciagnelo do tej mojej jutrzejszej wizyty...
No i dzis juz zaczelam sie bac...
Prosze pamietajcie o mnie jutro o 8.30 i mocno trzymajcie kciuki:)

Gabi uroczy bobasek.
Pozdrawiam wszystkich.Milego dnia.

Witam wszystkie forumowiczki:-p
ja dziś tylko na chwilkę bo pogoda jest piękna i czas ruszyć na spacer -a my leniuchy dopiero jesteś my po śniadanku

Mama sówka -pogoda faktycznie się poprawiła:cool2: -tylko dlaczego jak zwykle pod koniec weekendu!!!
Witaj Olu!!!
Gabi śliczna kruszyna:sorry: taka uśmiechnięta!!!! ja też czekam na kolejne BB bobaski bo to takie świetne uczucie -swoja drogą ciekawe jak się czuje Pxella???
Karola -dziękuję i dla Ciebie również pozdrowienia. Życzę szybkiego końca pracy:eek: -bo należy się relaks w niedzielę!
Agnieszko trzymam kciuki i czekam na wieści -oczywiście same dobre po wizycie!!!:tak:
Aga ir, przyszła mamusiu -miłego dnia!!!

Ja już uciekam -a gdzie Nikki??? dalej te paczki wcina?
Pozdrawiam wszystkie jeszcze nieobecne dziewczyny -do jutra!!!

dzien dobry dziewczynki:)
i dzis juz niedziela a tak mi sie ciagnelo do tej mojej jutrzejszej wizyty...
No i dzis juz zaczelam sie bac...
Prosze pamietajcie o mnie jutro o 8.30 i mocno trzymajcie kciuki:)

gabi uroczy bobasek.
Pozdrawiam wszystkich.milego dnia.
agnieszka trzymam mocno kciuki:-):-):-) daj znać jak już będziesz po wizycie:-) wszystko jest na pewno dobrze. Buziaczki

Witam się i ja.....
Gabi....tak się martwiłam o Was...cieszę się ze jest ok,Aniulka przesliczna....a Mamusia dumna...i pewnie bo jest z Czego...pozdrawiam i zycze spokoju....
Edytko....przytulam bardzo mocno....
Carri....miło ze o mnie pamiętasz.....
Selenko...dziękuje tobie szczególnie .....za wszystko!
Allaa...Tobie równiez dziękuje za pamięc i zycze duzo uciechy z Malenstwa....
Haniu...dobrze ze M wraca do sił...Tobie zycze wytrwałości i spokoju..
Ale mamy juz duzo Tych Bobasków...super a jeden piękniejszy od drugiego....gratuluję Wam kochane...i czekamy na kolejne Dzieciaczki.....

Also,Anesto,Dilajla,Guska,Aga Ir,Nikki,Ola,Agi,Ona,Marti,Dlaczegotak,Jezyk,
Alicja,Alutka,Marlenka,Beti,Wonka,Iławianka,Scarlet,Angelka,Pixelka,Pyzunia,
Miglak,Mireczko,Mordoklejka,Daa..,Emy,Mała,Niusia,Karolka,Kingus,Magda,
Danula,Kasiek,Kasia,13x13,Agnieszka,MamaSówka,Przyszłamamusia,MamaGrzesia,
Pati,b,Sonita,...i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam serdecznie.....

reklama
Do góry