Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a wsiecie co jest najorsze,ze w tej ciazy wcale nie pojadlam
zadnego pozerania noca, slodyczy nie lubie,chodzilam na basen, zajecia dla ciezarowek,ale taka to u mnie genetyka jak widac-moja sis tez wygladala jak balon i te 30 kg wiecej waga jej pokazala
ale ogarmiam sie i na wiosne powinnam wrocic do formy

Hej mamuśki!!!
Chciałam się pochwalić że u mnie dzisiaj wyszedł test ciążowy pozytywny po wielu miesiącach starań!!!Moje pytanie kogo polecacie do prowadzenia ciąży??Chodzi mi zeby pracował w szpitalu w zg i był kompetentny.Poradzcie cosik!!
Ja równiez polecem dr Sandeckiego![]()
Czyli jednak Sandeckizastanawiałam się również nad Pankiewiczem ale troche mam cykora bo on młody bardzo i nie wiem jak radzi sobie z ciążami np.trudnymi.Bo słysząłam o nim dobre opinie i ze zajmuje sie swoimi pacjentkami w szpitalu a to jednak też jest ważne jak chodzimy co miesiąc,bulimy kase a w szpitalu naszy nie poznaje doktor.
Czyli wy wszystkie chodziłyście i chodzicie do Sandeckiego>?a powiedzcie kobietki jaki ma sprzęt w gabinecie?dobry i czy u niego też robi się 3D i nagrywa na płytke.
Tez wlasnie tak myslalammysle ze nie zmarznie
w sumie to tylko droga ze szpitala do samochodu
![]()