• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

Elus ? mam nadzije ze mi nie odpiszesz bo jestes w spzitalu hahaha :-p:-D

bylam dzis w Ekspercie dzieciecym wyprzedaja zabawki i czapeczki w rozmaitych rozmiarach za grosze ! ale mini czapek nie bylo wyboru dla chlopca i nie kupilam buuuu !

kupilam sobie za to rewelacyjna torbe do wozka ! taka o jakiej marzylam w lepszej cenie nie w necie :cool2:

reklama
fajna torba, fajna:-) ja zastanawiam się nad torbą z przewijakiem (muszę przemyśleć, bo to jednak spory wydatek) - póki co mam taką zwykłą z przegródkami do kompletu do wózka. a śpiworki po ile chodzą teraz w ekspercie, my ostatnio kupiliśmy jakiś w dariuszu, niecałą stówkę daliśmy.
pomarańcz dla chłopaka może być, ale taki wg mnie ciemniejszy:-)

edit: tak patrzę właśnie, że ta twoja też ma przrewijak :D - ile dałaś?

torba ma jeszcze w zestawie termoopakowanie i jest mega wielka :)
a spiworki bebe confort po 140zl takie typu mumia
http://www.pasaz.v10.pl/img/zdjecia/p/06/5b/065be27f66c4b3379a0aa8799a9a1587.jpg nie wiem kurde czy kupowac ten pomarancz :( jeste jeszcze kremowy i granat ale mi do czarnego wozka nie pasuja :(
a do gondoli mam taki
http://www.ebaby.it/images/detailed_images/baby cocoon total black.jpg
jak bedzie mega zimno w lutym to wsadze go do fotelika bo pasuje albo odbiore mlodego w gondoli a w srodek ten spiwor, w tym roku to w lutym chyba bylo po -20 pare st nie ?

cortina a jakie zabawki byly poprzeceniane? a czapki -50% tak jak wczesniej? oni likwiduja ten sklep czy o co chodzi? aha i jeszcze jak u nich z butami, maja jakies promocje teraz jeszcze na kozaki?

Czapki 5szt. 10 zl chyba tak slyszlam jak babka do klientki mowila :) ogolnie tam jest karta czapki 5, 10, 15 zl przy wejsciu :) dla dziewczynek jest wybor wiekszy.
zabawki takie dla maluchow typu grzechotki, zawieszki i cos dla starszakow firmy Tolo jakies pamperki z samochodzikami, nie przygladalam sie dokladnie niestety bo wpadlam po co innego ;)

a z butow nie zostalo jzu nic, jakies kalosze staly byla wyprzedaz 5 par za 100zl wiec babeczka mowi ze meksyk byl i szybko wszystko poszlo ;) primigi, geoxy w takiej cenie to za darmo normalnie ! pewnie teraz na allegro mozna je kupic za mega ceny :[

ten dziecięcy ekspert to jest zagadka... jak jakiś czas temu dowiedziałam się od kumpeli, której znajoma tam pracuje, o tej pierwszej wyprzedaży, to nie zapowiadało się na likwidację sklepu, ale fakt, sam personel nie wiedział skąd ta wyprzedaż. jak pojechałam na zakupy, to przy kasie pytałam jeszcze o ceny wybranych rzeczy, to kilka okazało się być z nowej kolekcji, więc stwierdziłam, że pewnie żadnej likwidacji sklepu nie ma... a tu kolejna wyprzedaż i kolejna, hmmm... no nic, nie ma co się zastanawiać, najważniejsze, że nasze portfele dzięki tym wyprzedażom za wiele nie stracą:-):-):-)

reklama
z tego co mi pani sklepowa mowila to oni rezygnuja z butow, ciuchow i beda sprzedawac wylacznie wozki i foteliki, maja miec jakies nowe firmy ktorych nikt w ZG nie ma ale najpierw musza sie wyzbyc tego co na sklepie zostalo :)

moje pierwsze dziecko tam w ciuchy obkupowalam, mieli fajne ciuszki i mega wybor zawsze ale teraz wydaje mi sie ze Fokus ich "zjadl" ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry