Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
HAHA, dobry babciny tekstElusi - trzymam kciuki!!!jak to moja babcia mówiła..."poród i sra...czka przychodzi z nienacka:i to święta prawda!!!!nie znasz dnia ani godziny
złapie i już, i na pewno będziesz wiedziała, że to TO
![]()
mam nadzieję, że faktycznie jak mnie chwyci to niedługo i jak już to tak, że nic tylko śmigać na porodówkę
jak dam radę to na piechotę - dziś nawet sprawdzałam trasę, czy dalej siatki w płocie nie ma, tam gdzie ostatnio jej nie było

w sumie to nawet na czworaka bym mogła, na kolanach, jakkolwiek byle niebawemMig wazne ze juz ok, pros o wydanie dokumentacji ! tak jak pisze marttini, tam napewno sa nazwiska lekarzy !!! nie podarowalbym ! raz juz przeszlam w tym spzitalu swoje, drugi raz bede wiele czujniejsza !

on chyba już też domaga się Feliksa
nikomu nie życzę. Cortina, ale w cytrynkę zaopatrzona byłaś?
stan z wtorku się nie zmienił, żadnych skurczów na ktg nie widać, usg w porządeczku, jedynie waga mlodego uległa zmianie z 3950 na 3800, no i jak do końca tygodnia nie urodzę, to w poniedziałek znowu na wizytę do Ruta i skierowanie do szpitala... mam nadzieję, że do niedzieli urodzę.