reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

hyhyhyh, ja już w domu nie mam co sprzątać, okna ostatnio myłam, firany prałam :-Do takie fazy to ciężko mi było przed ciążą, a teraz jak się włączy, to jak jakiś android pucuję co tylko się da :D a z tym bieganiem to powiem ci nie głupie nie głupie:-D pobiegamy chyba po... łóżku ahahaha:-D

reklama
elusl lepiej nie biegaj :p:p jutro weź koleżanę pod pachę i na spacer idź bardziej intensywny. Ja jak mi lekarz powiedział że urodzę w ciągu 14 dni od wizyty to trzymałam nogi w górze żeby to przedłużyć. Lecz gdy minął dzień 12 poczułam że muszę spać, w dniu 13 przegoniłam narzeczonego 1,5 po lesie i jeszcze tago samego dnia dostałam skurczy... urodziłam dnia 14 tak jak lekarz przewidział :p
Na dojrzewanie szyjki macicy pomaga też sperma (naturalna prostoglandyna).
Pozdrówka i niech się dzidzio już rodzi żeby rodzice przestali się niecierpliwić :)

Mysiochomis, widze, ladnie wbilas sie w termin :-) wczoraj wieczorem po dluzszym spacerze z mezulkiem i psem mialam mega skurcz! Takiego jesce wczesniej nie mialam. Normalnie wygielam sie. Bolala, tak dziwnie klula prawa strona brzucha od zeber do dolu brzucha. Trwalo to dobre 5 min i na tym sie skonczylo... Dzis z psem jak na spacer nie pojde, to mam nadzieje, ze jeszcze przed drzwiami domu w drodze powrotnej na :-D:-Dporodowke skocze hiehiehi:-Do spermie tez slyszalam duuuzo dobrego, dlatego poki lekarz pozwala, trzeba pomoc naturze :-):-)

jestem po wizycie i... nie zanosi się na poród, kurce :-( ktg jak to ujął lekarz "wzorowe", żadnych skurczów, praktycznie nic. młody jak się okazało przytył i waży już 3900 i być może dlatego też nie pcha się na ten świat... a co najgorsze, może się okazać, że poród skończy się cesarką i na to też musimy być przygotowani :/ kolejna wizyta 18.10 i wtedy zobaczymy co dalej - a wtedy to już będzie tydzień po terminie...

dziewczynki...przepraszam, że tak raz-dwa:) ale późna już pora:)
Kibicuję każdej z Was - moooocno!!!!
Elusi - piszę i piszę do Ciebie i napisać nie mogę..;/ale w koncu może odpiszę:):):)krótko - z Krzysiem byłam we Wrocławiu - wszystko jest póki co OK:):):)Przepraszam, że tak tutaj...ale wierz mi wieczory są za krótkie :):-Dtrzymam kciuki za Twoje maleństwo - duży jest!!!!:)wiesz...z tymi porodami....może złapać nawet dziś:)

a z czym przyszłam???
MOże którejś ciężarówce przyda się na zimowe chłody:)
https://plus.google.com/u/0/photos/116928765731357766714/albums/5800006489527182161

super, że z małym jest ok :-) u mnie kołatania ustały, widocznie tylko początek ciąży był taki ciężki, później się uspokoiło i miałam kilka drobnych, ale na całe szczęście - dr Gordzelewska trzymała i w sumie nadal trzyma rękę na pulsie - po porodzie na 100% idę na zabieg;-)

szkoda, że nie sprzedawałaś tych spodni z m-c temu, wzięłabym, bo mój rozmiar, a teraz to już tylko niecierpliwie czekam aż swoje ciążowe pochowam w szafie hihih:-)

Ostatnia edycja:
reklama
...widzisz...miałam sprzedawać już dawno;/;/;/ ale wciąż brak czasu by się ogarnąć;/;/;/ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hihihi chowaj chowaj - ja nie zdarzyłam zanieść do piwnicy kartonu z ciążowymi ciuszkami po Aluni - jak znów z niego musiałam powyciągać!!! teraz to jeszcze w pierwszym tygodniu po porodzie wszystko pomaszerowało "na dół"...i właśnie to mnie tak ociągnęło...bo trzeba było przytachać te ciuszki spowrotem!!!

Do góry