Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ostatnio gin stwierdził, że nie ma obaw przed wcześniejszym porodem. kurczę, a ja tu zaczynam się obawiać, czy on nie będzie późniejszy
sama już nie wiem, czy reagować śmiechem, czy płaczem (nocne wstawanie siku mnie wykańcza
) i póki co reaguję śmiechem, że młodemu chyba za dobrze w tym brzuszku:-) po tym, jak kardiolożka zaopiniowała poród naturalny, to ja już w ogóle doczekać się nie mogę, hihi.... a tu ani żadnych skurczy przepowiadający, brzuszek, jak stał tak stoi i opadać nie chce - może to jeszcze za wcześnie? chociaż wyliczenia terminu niby są zgodne z naszymi staraniami
dopadac mnie zaczely straszne skurcze macicy w nocy, brzuch jak kamien mialam !
dziś miałam wizytę u prowadzącego ciażę i wszystko jest ok. młody urósł, waży już 3400 no i termin póki co nie ulega zmianie - 11/12.10, no i to na 100% będzie chłopak - pikne zdjęcie przyrodzenia udało się lekarzowi pyknać 

i nic, czekamy

nie szalalabym ze spiowrkiem tylko przykryla kocykiem nie zamarznie ;-) jak teraz wsadzisz w spiwor zimowy to co zrobisz zima ? chyba ze masz spiwor jakis cieniutki ;-)