reklama
A
agao
Gość
koga jeszcze mnie oświeciło są takie jednorazowe nakładki na kibelek - bo nie zawsze da radę się za przeproszeniem załatwiać z lotu ptaka ;D takie nakładki są w aptekach czyba 12 sztuk w opakowaniu około 15 zł
wodniczka22
Fanka BB :)
Oj tak mam ogromną ochotę na serek pleśniowy...pychotka - uwielbiam wszystkie sery a też nic a nic tylko te co wolno 
wodniczka22
Fanka BB :)
Oj a ja się dzisiaj skusiłam na szklaneczkę Coca-coli - uwielbiam ten szkodliwy napój 
Ale na wiecej sobie nie pozwalam
Ale na wiecej sobie nie pozwalam
A
agao
Gość
ostatnio pprzeczytałam że colę kobiety w ciąży powiny podgarzać żeby odgazować fujjjjjjjj i wtedy dobra jest na zatrucia 
A
azik
Gość
wtedy to dopiero mażna sie zatruć, beee, podgrzewać moją ukochana pepsi, brrrr
A
agao
Gość
różne są pomysły na życie 
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
o kurcze a ja pepsi piję - jak idę na zakupy, to często wchodzę do sklepu i kupuje małą colę albo pepsi na miejscu... muszę w takim razie zmienić trasę, żeby nie przechodzić oobk sklepu - nie będzie mnie kusić!
Dziewczyny, a oscypki i ser bundz można??? Od piątku od rana do dzisiaj byłam w Zwardoniu, szalałam po szlakach,w drodze powrotnej wydałam majątek na oscypki. Uwielbiam!!! ;D
Dziewczyny, a oscypki i ser bundz można??? Od piątku od rana do dzisiaj byłam w Zwardoniu, szalałam po szlakach,w drodze powrotnej wydałam majątek na oscypki. Uwielbiam!!! ;D
reklama
A
agao
Gość
no raczej niewskazane te oscypki bo nie wiesz jak wykonane a zwykle mają pakudną bakterię
Podziel się: