reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
dzis u mnie byla - sola smazona + ziemnaiczki z marchewka + suroweczka z cukinii i ogorka kwaszonego
jutro kotleciki z miesa drobiowego z warzywami i otrebami + ryz + duszony por z pomidydkami
jutro kotleciki z miesa drobiowego z warzywami i otrebami + ryz + duszony por z pomidydkami
kajenka
Fanka BB :)
Dla mnie niedziela bez rosolu sie nie liczy!... a w niedziele rosołek z kurczakiem - taki oklepany obiad;-)

A u nas jutro beda... resztki po dziesiejszej imprezie urodzinowej

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
U mnie też;-)Dla mnie niedziela bez rosolu sie nie liczy!![]()
Katka
Użyszkodnik ;)
a ja mam akurat okres na takei smaki malo typowo polsko obiadowe,ze sie wyraze. i nie mam ochoty na rosol..
kilka dni temu zrobilam na obiad pierogi z soczewica i pieczarkami,polecam..palce lizac.. jesli lubicie soczewice oczywiscie
kilka dni temu zrobilam na obiad pierogi z soczewica i pieczarkami,polecam..palce lizac.. jesli lubicie soczewice oczywiscie
Katka
Użyszkodnik ;)
Blubery,spelniam Twa prosbe.......
dzisiaj,pomidorowa z ryzem i makaron z sosem szpinakowym
jutro i niedziela
zimaniaki,pieczen z sosem oczywiscie,brokuly
dzisiaj,pomidorowa z ryzem i makaron z sosem szpinakowym
jutro i niedziela
zimaniaki,pieczen z sosem oczywiscie,brokuly
Czarodziejka
Fanka BB :)
U nas na jutro przewidziano gulasz z makaronem rurki i zrobie jeszcze krupniczek.
Ale to jedzonko i tak nie dla mnie...ja na diecie
Ale to jedzonko i tak nie dla mnie...ja na diecie
reklama
dzięki dziewczynki

Katko natchnęłaś mnie tym sosem szpinakowym, a jak go przyrządzasz?? a właśnie jak robicie spaghetti?? bo ja tak:
na oliwie z oliwek ozłacam czosnek, dodaję mega puszkę pomidorów, doprawiam pieprzem, oregano i świeżą bazylią. Makaron koniecznie al dente ale niekoinecznie spaghetti ;-) (Gosia woli świderki i rurki) no i dużo, dużo sera
, a dla mojego męża jeszcze osobno podsmażam mięsko mielone z przyprawami.
ciekawa jestem jak wy robicie sosy do spaghetti

na oliwie z oliwek ozłacam czosnek, dodaję mega puszkę pomidorów, doprawiam pieprzem, oregano i świeżą bazylią. Makaron koniecznie al dente ale niekoinecznie spaghetti ;-) (Gosia woli świderki i rurki) no i dużo, dużo sera

ciekawa jestem jak wy robicie sosy do spaghetti

Podziel się: