reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
eee tam ,nie ma co się steresować.pewnie,że karmienie jest fajne,ale nie każda mama może(albo chce),albo dzieciaczek ju nie chce,jak u Agusi.trudno,ważne że dzieciaczki są zdrowe i uśmiechają się do nas;))).ja karmilam 5 m-cy i musialam odstawić ze względów zdrowotnych.jest ok i nie martwię się,że cos zrobilam nie tak,chociaż na poczatku było mi trochę żal.

sorry jesli kogos zabolało wiem ze to boli koniec grzania noska w cycusiu i mnie tez to czeka ale ja jestem tym tak zachwycona ze szok tym karmieniem. jak nie mialam SZymka zawsze mówiłam max pół roku a wiem że jeśli będę mogła to będzie trwało to dłuuuuuuuużej :-D. ja przy tym tez sie uspakajam.

no nic nie robie moze moj maluszek albo malo potrzebuje albo moje mleko jest dosc dla niego sycace. a moze to te herbatki na pokarm ( ja pije hippa) jakos go wzbogacaja. nie mam na to recepty.

współczuje mamą które muszą racać do pracy.

Dzisiaj był pierwszy podwieczorek z Sinlackiem. Pediatra mi doradziła, żeby dodawać go do deserków aby były bardziej treściwe. Małej baaaaaardzo smakowało, mnie zresztą też bo później też sobie zrobiłam porcyjkę. Szkoda tylko że później, już w czasie spania, Milena obrzygała pół łóżeczka tym Sinlackiem z jagodami :sorry: Przebrałam ją na śpiocha, ale włoski ma całe posklejane i okropnie śmierdzi... no ale nie będę jej teraz wyciągać żeby ją kapać, musi sobie tak pośmierdzieć do rana, bidulka :-p

Oczywiscie ja rowniez karmie piersia:-).To chyba jasna sprawa:cool2::laugh2::laugh2::laugh2:.Rowniez uwielbiam i mowie o tym jawnie,tylko ludzie sie na mnie dziwnie wtedy patrza...:shocked2:

reklama
Do góry