Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w.kobiety potrzebuje pomocy chce juz jej wprowadzic gluten ale niewiem jak czy sa jakies kaszki glutenowe czy kaszki manna.jak mam to zrobie?

małej bardzo smakują ;-) pytałam się pediatry na jednym z forum i mówił że można od 7 miesiąca dać choć nie trzeba lepiej od 10-11 miesiąca i niby lepiej jogurt naturalny ale i tak jej dałam 
No i zupy w dalszym ciągu gotuję sama, jeszcze mi się nie znudziło, bo właściwie tyle mam do roboty. Słoiczki mam tylko awaryjnie![]()
choć jak dla małej za duże kawałki wychodzą bo nie umiem robić tym blenderem co mam
i mi się dusi to jakoś zjada a jak już naprawde nie chce bo ząbki dają się w znaki to idzie słoik w ruch 
i z rana prze praca gotuję ;-)dla mnie to przyjemność bo zawsze chciałam jej gotować ale do drobiu itd w sklepie nie mam zaufania 
Po biszkopcie cycuś obowiązkowo, nasza przecież też nic nie chce pić z butli ani z niekapkamoze przesadzam ale jak zaleci mu taki biszkopt?? a zebow nie ma pic nie nie chce to co wtedy. no ale dam i niech tata mu go da.
dzis probowalismy kolejne mleczko modyfikowane podac Szymkowi tym razem hippa 2 i wtopa 9 złoty do kosza nie chce za diabła tylko cycus.

moze przesadzam ale jak zaleci mu taki biszkopt?? a zebow nie ma pic nie nie chce to co wtedy. no ale dam i niech tata mu go da.
dzis probowalismy kolejne mleczko modyfikowane podac Szymkowi tym razem hippa 2 i wtopa 9 złoty do kosza nie chce za diabła tylko cycus.
ja biszkopta nie dałam jeszcze raz po raz chrupkę dostała