Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem, czy dawałyscie dzieciaczkom już zupę pomidorową po 8 miesiącu GerberaOliwka dostała ją 3 razy i 2 razy godzinę po zupce zwróciła, niezbyt dużo, ale jednak. Zastanawiam się, czy zupka może być przyczyną
Wcześniej jadła wiele razy zupkę, gdzie jednym ze składników były pomidory i było wszystko ok, ale ta zupa jest typowo pomidorowa, a więc jest w niej więcej pomidorów, zrobiona jest na koncentracie.

Ja bym na razie sie wstrzymala zpodawaniem.Konrad jadl raz u babci i nic mu nie było
Za to wczoraj podalam mu surowa gruszke i potem jadl rozne rzeczy,a i tak potemzwrocil tylko te gruszke.Jak to zrobil jego zoładek?;-)
nie, wczesniej dopajałam go Nutramigenem, bo mi mojego nie starczało, a moje mleczko pił z piersi, no chyba że była awaryjna sytuacja to miałam sciągniete i dostawał z butelki, ale bardzo rzadko.A wczesniej mu dawalas z butelki swoje mleko?
Moja corcia sama zrezygnowala z piersi w wieku 8 miesiecy i nie dalo sie jej w ogole przekonac do niej,niestety...![]()