reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Sama dziś bym kupiła zupki z mlekiem, ale coś mnie naszło i zaczęłam czytać etykiety. Kilka słoików trafiło z powrotem na półkę, ale dobrałam inne bez mleka czy śmietanki 0 bo takie też są.
Bez mleka z Hippa są napewno: Młoda marchew z ziemniakami i Dynia z ziemniakami, bo te kupiłam. Tą dynię kupiłam w promocyjnej cenie w 3-packu, słoiczek wyszedł po 1,60.

reklama
Ja też jutro dam małej marchewkę :tak: Później spróbujemy zupkę jarzynową na bazie marchewki, w międzyczasie soczek jabkowo-winogronowy. Te brokułki zostawiamy sobie na później.
lil kate pisała że daje Martynce soczek marchewkowy, a ja nigdzie nie widziałam takiego soczku do kupienia.. jest wogóle taki w sprzedaży?

Ja też szukałam, ale nie znalazłam. Pytałam nawet Lil kate, czy sama wyciska, ale albo ona nie zauważyła pytania, albo ja odpowiedzi.
Ja już myślałam o tym, żeby kupić marchewkę w sklepie ze zdrową żywnością i samodzielnie zrobić sok pół na pół z wodą, ale waham się, bo Oliwka niespecjalnie chce pić z butli, a jak wleję do niekapka lub podam łyżeczką to wszystko będzie ubabrane w tym soku :baffled:

reklama
Dziewczyny ile można dac zupki jednorazowo? Dałam Oliwce poł małego słoiczka Gerbera czyli 40g. jak sie skonczyło strasznie się zdenerwowała i w ryk. Nie chciała wcale cyca na dokładkę, dopiero zassała jak po dłuższej chwili udało się mi ją uspokoic.
W czasie jedzenia łyka tak szybko ze ledwo nadążam jej podawac :-D Smakuje jej tak marchewka, chociaz brokuły tez jej smakowały. Jutro wymieszam pozostałe brokuły z inną zupką - z ziemniakami i dynią, bo same brokuły są dosc rzadkie i przy łykaniu wylatują z buzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry