reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

A ja brałam całą ciążę i teraz też łykam tylko mniej regularnie Feminatal N i żadnych specjalnych problemów z kupką Oliwka nie miała.

reklama
Kupiliśmy z mężem dzisiaj Victorkowi kubek niekapek Avent:-) Świetna sprawa przy nauce picia z prawdziwego kubka:tak: Nawet nie myślałam, że pójdzie mu tak dobrze - wypił na 2 razy 50ml soku jabłkowo-winogronowego;-) Jak na pierwszy raz to bardzo dobrze:tak: I nawet próbował go sam sobie trzymać;-)

Ach czy taki zdolniacha to nie wiem;-) Potrafi upomnieć się o swoje piskiem a jak już go coś bardzo rozzłości to krzyczy i czasem ciężko go uspokoić - na szczęście po tych prawie czterech miesiącach mam na niego sposoby:tak:

co do Feminatalu to ja tez go lykam z z moim maluchem wszystko ok fakt ze kupki nie robi codziennie tylko co 4-5 dni ale u dzieci cycusiowych ( wyłącznie) to normalne. a wszedzie jest napisane ze jak sie karmi piersia to trzeba lykac witaminy nalepiej te same co w ciazy wiec wybor maly albo feminatal lub elevit. elevit to dla koni bo strasznie wielkie kapsulki a sklad obie maja to samo.

mysle ze problem jest gdzies indziej. skoro ja tez nad morzem mieszkam.

Patri, jeżeli Julka ma problemy z kupką,a nie chce jeść stałych pokarmów, to spróbuj podac jej sok jabłkowy- np z bobofruta, bo jest przecierowy.Wtedy łatwiej jej będzie się wypróznic.Przynajmniej u nas tak było. Tosia po Nutramigenie robiła gęste kupki i cięzko jej to szło, a jak zaczeła jeśc słoiczki i pic soczki, trochę jej łatwiej to idzie...:-):tak:
Co do soczków własnie to ja tez, tak jak Lilkate przerzucam sie tylko na Bobofruty.Są przecierowe i chyba tosi bardziej smakują...

Wolfia moja by na leżąco sie zachłysnęła nawet jak daję jej pierś to wolę na leżąco i ja położyć na boczek :tak: zdolny z niego chłopak że tak ładnie piję :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry