Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze kojarzysz,ja próbowałam.Pepti byłam wstanie przełknąc,ale od Nutramigenu było mi niedobrze od samego zapachu.Już Amino lepsze od Nutry.Najlepsze w smaku sojowe.Dobrze kojarzę, że Nutramigen jest zdecydowanie bardziej śmierdzący i gorszy w smaku od Bebilonu Pepti![]()

a nie wystarczy dodac do mleka.......Wiem o tym.Ja sprobuje podac to.Jesli go zaraz nie zwroci to bedzie sukces...

, to siada na podłodze i tak strasznie zaczyna płakać, że serce się ściska z żalu 
Dla mnie to wcale nie jest słodki widok, tylko przykry :-( Płacze strasznie żałośnie, czuję się wtedy jak wyrodna matka. Strasznie mi jej żal, ale roczne dziecko powinno już chyba zaczynać się przyzwyczajać, że w każdej chwili tego cyca nie może dostać...Jaka slodka....Kondzio ma juz prawie w nosie moje piersi.
.