reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

jeny fajnie za wasze dzieciaki takie rozne rzeczy pija SZymi tylko wode bez gazu nic innego nie przejdzie :baffled::baffled::baffled:

reklama
Oliwce też kakao nie za bardzo podchodzi.
A kawy zbożowej jeszcze nie dałam, chciałam dać dopiero z mlekiem NAN HA, a jeszcze parę dni muszę poczekać, bo miałam podać po 2 tygodniach od zniknięcia zmian z twarzy.

Dziś noc bez cycusia,samo jakos wyszło.Najpierw Kuba sie obudził o 23.00,ale uznałam ,ze za wcześnie na jedzenie,wiec ululałm bez cycowania i o dziwo,kuba nie protestował.A potem o 4.00 butla i spanie do rana:tak:

Dziś noc bez cycusia,samo jakos wyszło.Najpierw Kuba sie obudził o 23.00,ale uznałam ,ze za wcześnie na jedzenie,wiec ululałm bez cycowania i o dziwo,kuba nie protestował.A potem o 4.00 butla i spanie do rana:tak:
super rozalka:tak:
moje dziecko na razie bez cyca cały dzień i to uważam jest wielki sukces, nauczyła się zasypiać bez cycusia:tak::-)nocne cycolenie póki co jeszcze trwa, mała jak się wieczorem dorwie to wisi z pół h :-D, nie ma mowy, żeby jej nie dać:baffled:próbowałam kilka razy, jest taki ryk, że szkoda gadać, za kilka dni spróbuję pójść o następny krok dalej;-)

Z tym atestem,to nie przesadzajmy,podobno firmy moga go kupowac:szok::wściekła/y:.Produkuje ja zwykla rozlewnia Mazowszanka ...;-).
Kondzio nie ssal 2 dni cycocha i dzis jak sie przebieralam zobaczyl mnie w samym staniku...Chyba mu sie przypomnialo,bo koniecznie chcial na rece i zdejmowal mi stanik:-D.Dalam mu possac.Najpierw possal sobie bez jedzonka,a dopiero potem troche sie napil.

Druga noc bez cycusia,po wypiciu butli,Kubuś juz sie nie obudził do 7.00.No ale spał z nami i 2 razy czułam,jak mnie maca po twarzy i zasnoł.:tak:

Rozalka to super:)))
Teraz to juz tylko z gorki bedzie......

Ja wczoraj chcialam Julce dac cycusia< hihi na probe> a ona na mnie spojrzala jak na wariatke i zaczela sie smiac....:/ czyli ze juz zapomniala i nie ma ochoty...hihi

Kolejna noc bez cycusia i powiem wam,ze od razu Kuba lepiej spi.Dziś przebudził sie o 2.00,wypił troche mleka z butli i spał do 6.00 bez budzenia mnie,marudzenia i kręcenia sie po łóżku.I apetyt w ciągu dnia sie poprawił.:tak:
To juz chyba koniec z cycusiowaniem.Smutno mi......ale cóż,obyło sie bez płaczu i bardzo łagodnie.

reklama
Rozalka,u nas to odstawianie sie potoczylo identycznie i w tym samym czasie:sorry2:.Kondzio cieszy sie juz jak widzi butle i pobil rano swoj rekord.Zjadl 190:szok:;-).
Rozalka,damy rade...

Do góry