reklama
Oliwce też kakao nie za bardzo podchodzi.
A kawy zbożowej jeszcze nie dałam, chciałam dać dopiero z mlekiem NAN HA, a jeszcze parę dni muszę poczekać, bo miałam podać po 2 tygodniach od zniknięcia zmian z twarzy.
A kawy zbożowej jeszcze nie dałam, chciałam dać dopiero z mlekiem NAN HA, a jeszcze parę dni muszę poczekać, bo miałam podać po 2 tygodniach od zniknięcia zmian z twarzy.
mysia23
mama dwójeczki
dziewczyny jaką kawe zbożową dajecie![]()
Ja nie dawałam jeszcze..zastanawiałam sie wcześniej nad kakao, ale już wiem, ze nie może pić...
Joasiek fajny masz avatorek
Też zauważyłam..baaaardzo mi sie podoba!!!!....Ale nie wiedziałam gdzie napisać
Miśka 5
Mamy lutowe'07
super rozalkaDziś noc bez cycusia,samo jakos wyszło.Najpierw Kuba sie obudził o 23.00,ale uznałam ,ze za wcześnie na jedzenie,wiec ululałm bez cycowania i o dziwo,kuba nie protestował.A potem o 4.00 butla i spanie do rana![]()

moje dziecko na razie bez cyca cały dzień i to uważam jest wielki sukces, nauczyła się zasypiać bez cycusia

Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Z tym atestem,to nie przesadzajmy,podobno firmy moga go kupowac
.Produkuje ja zwykla rozlewnia Mazowszanka ...;-).
Kondzio nie ssal 2 dni cycocha i dzis jak sie przebieralam zobaczyl mnie w samym staniku...Chyba mu sie przypomnialo,bo koniecznie chcial na rece i zdejmowal mi stanik
.Dalam mu possac.Najpierw possal sobie bez jedzonka,a dopiero potem troche sie napil.

Kondzio nie ssal 2 dni cycocha i dzis jak sie przebieralam zobaczyl mnie w samym staniku...Chyba mu sie przypomnialo,bo koniecznie chcial na rece i zdejmowal mi stanik

Rozalka to super
))
Teraz to juz tylko z gorki bedzie......
Ja wczoraj chcialam Julce dac cycusia< hihi na probe> a ona na mnie spojrzala jak na wariatke i zaczela sie smiac....:/ czyli ze juz zapomniala i nie ma ochoty...hihi
Teraz to juz tylko z gorki bedzie......
Ja wczoraj chcialam Julce dac cycusia< hihi na probe> a ona na mnie spojrzala jak na wariatke i zaczela sie smiac....:/ czyli ze juz zapomniala i nie ma ochoty...hihi
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kolejna noc bez cycusia i powiem wam,ze od razu Kuba lepiej spi.Dziś przebudził sie o 2.00,wypił troche mleka z butli i spał do 6.00 bez budzenia mnie,marudzenia i kręcenia sie po łóżku.I apetyt w ciągu dnia sie poprawił.
To juz chyba koniec z cycusiowaniem.Smutno mi......ale cóż,obyło sie bez płaczu i bardzo łagodnie.

To juz chyba koniec z cycusiowaniem.Smutno mi......ale cóż,obyło sie bez płaczu i bardzo łagodnie.
reklama