reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
jestem w szoku ile moje dziecko potrafi zjesc makaronu..normalnie makaroniara z niej-....
![]()
Wiki też uwielbia, ostatnio u babci (teściowa) zajadała taki własnej roboty, wielojajecznyNo to wiesz już czym podtuczyć Lailusię, Susu :-);-)
Oli też bardzo lubi makaron![]()

Ewamat, ja znam tylko Nan Ha i Bebiko Ha i to pierwsze smaczniejsze wg mnie. Na dodatek Nan Ha jest bogatszym mlekiem. One są dość podobne w smaku do zwykłego modyfikowanego, ale Oli znała wcześniej tylko smak mojego mleczka i mleka sojowego Isomil, więc żadnego mleka Ha bez dodatków smakowych nie chciała zaakceptować. Ale po dodaniu smaku truskawkowego jest ok.
Chciałam dać dziś Oliwce poraz pierwszy kiwi, ale akurat dziś rano Oli zrobiła rzadką kupę, więc trochę się boję. Kupa być może rzadka od zębów (wychodzą czwórki) ale mimo wszytko wolę być ostrożna, bo ja mam silne uczulenie na kiwi.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zrobiłam prowokacje białkiem krowim,bo widzę,że alergia zelżała.No i lekko wysypana rączka,ale żadnych efektów ze strony układu pokarmowego,to juz coś
.Z resztą spróbuje jeszcze za jakichś czas,bo kubula napił mi sie wody smakowej,brzoskwiniowej i ta wysypka nie jest jednoznaczna.Zobaczymy w przyszłym tygodniu.
Niestety nadal wiele produktów na tzw.'czarnej liście',szczególnie jajka...

Niestety nadal wiele produktów na tzw.'czarnej liście',szczególnie jajka...

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Zosia juz je kiwi od dawna, nic jej nie bylo, ale jak ty Kasiad masz uczulenie to lepiej ostroznie.
reklama