reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Maja też uwielbia makarony.
Dziewczyny, wiem że ostatnio był ten temat poruszany, ale nie mam siły się tam cofać. Które mleko HA jest najsmaczniejsze, przypominające najbardziej smak normalnego mleka?

Ewamat, ja znam tylko Nan Ha i Bebiko Ha i to pierwsze smaczniejsze wg mnie. Na dodatek Nan Ha jest bogatszym mlekiem. One są dość podobne w smaku do zwykłego modyfikowanego, ale Oli znała wcześniej tylko smak mojego mleczka i mleka sojowego Isomil, więc żadnego mleka Ha bez dodatków smakowych nie chciała zaakceptować. Ale po dodaniu smaku truskawkowego jest ok.

Chciałam dać dziś Oliwce poraz pierwszy kiwi, ale akurat dziś rano Oli zrobiła rzadką kupę, więc trochę się boję. Kupa być może rzadka od zębów (wychodzą czwórki) ale mimo wszytko wolę być ostrożna, bo ja mam silne uczulenie na kiwi.

Zrobiłam prowokacje białkiem krowim,bo widzę,że alergia zelżała.No i lekko wysypana rączka,ale żadnych efektów ze strony układu pokarmowego,to juz coś:tak:.Z resztą spróbuje jeszcze za jakichś czas,bo kubula napił mi sie wody smakowej,brzoskwiniowej i ta wysypka nie jest jednoznaczna.Zobaczymy w przyszłym tygodniu.:tak:
Niestety nadal wiele produktów na tzw.'czarnej liście',szczególnie jajka...:eek:

Filip też wcina kiwi od dawna i nic mu nie jest...no ale skoro ty Kasiad masz uczulenie,to Oliwka też może mieć, aczkolwiek nie koniecznie

reklama
Wczoraj podałam to kiwi, najpierw do południa kilka kilka łyżeczek, a po 2 godzinach resztę, bo żadnych objawów ze strony przewodu pokoarmowego nie było :-)

Do góry