Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no właśnieOli na szczęscie przyjęła butlę i niekapek, bo pojenie łyżeczką wydaje mi się bardzo męczące.
Tak sobie teraz pomyślałam, że zółtko można też surowe wlać do zupki jak się ją gotuje samemu i chwilę pogotować razem, potem te farfocle z żółtka i tak się rozdrobnią malakserem, a w pozostałym białku można schabowe zamoczyć zamiast w całym jajku dla reszty rodziny.

Joasiek, niedługo Milenka skończy 5 miesiąc więc dla niej też będzie dobry słoiczek Gerber - Groszek z pietruszką po 5 miesiącu. W składzie nie ma ziemniaków, zawiera:Znacie jakieś dania (prócz deserków) bez ziemniakaJeśli tak, to jakiej firmy?

ładnie tego nagromadziłaś. Ja Zosiakowi daje tak po pół słoiczka na dzień, no chyba ze to nowości to zaczynam od łyzeczek dwóch. Pół słoiczka zupki i pół słoiczka deserku. A tak w ogóle to przez ten upał Zośka pije bardzo dużo a mało je, nie miałam zapasów ani jarzynek ze zdrowej zywnosci i przez 2 dni była na mleczku i kaszkach tylko +soczki bo na taki upał nie mogłam sie zebrac- ale dziś juz musiałam.