reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

co po macierzyńskim??

to niezle Madziallenko. Zycze powodzenia w kwalifikacji - przejscie do kolejnego etapu zawsze podnosi na duchu i wlasnej wartosci, no i ciekawa jestem co zrobia potem he he

reklama
No i klamka zapadła :-p:-D Dzisiaj wysłałam podanie o urlop wychowawczy.....data wrzesień 2010 brzmi jakos tak odlegle i nierealnie....:happy2:

Kurczę a nie da się Anetko tak że brać tak np. po kilka miesięcy, tylko z góry tak z grubej rury??:szok:

Dzięki dziewczyny za powodzenia!;-)

madziallenka - a czym się zajmujesz.... jeśli można wiedzieć?
rok temu koleżanka.... planując ciąże też zaczęła szukać pracy...... tak od niechcenia.........nie zależało jej zbytnio bo i tak miała własną działalność gospodarczą.... i tak przechodziła kolejne etapy rozmów i w końcu ja zatrudnili............. więc kochana - uważaj! bo jeszcze za miesiąc przyjdzie Ci iść do robotki:rofl2:

.....a dzidziusia do dzisiaj im się nie udało :-:)-:)-( - bardzo im kibicuję... planowałyśmy mieć w tym samym czasie- Mateunio ma już prawie 4 m-ce..............

MADZIALLENKO - urlop wychowawczy mozna wykorzystac w 4 czesciach. Tylko ze my z gory wiedzielismy ze wykorzystam caly, tak wiec to swiadoma decyzja :-D Ale jak mi sie odwidzi, to mozna wystapic z wnioskiem o skrocenie urlopu.

Niczko tak na wakacje??:no::-)

Haniu pracowałam w "żubrowym banku", no i w bankowości będzie mi najłatwiej znależć... A ja podobnie jak twoja koleżanka, bo mi się wcale nie spieszy... A jak zerkam na moje słońce to już wogóle mi sie odechciewa.... Ale poczułam się lepiej, nie tylko jaK MAMUSIA na tych rozmowach...:-):-):-)

He he Madziallenko no wogole nie zwrocilam na to uwage, ups....
no coz.... pojedziemy na wakacje w kwietniu :-), a poza tym bede miala jeszcze caly urlop z 2008 roku do wykorzystania.

reklama
co raz bardziej utwiErdzam się w przekonaniu,ze chce wrócić do pracy........ gdyby nie perspektywa zimy to mogłabym już w listopadzie

wiadomo... kwestia opieki nad młodym........ ale myśleże dla mnie samej tak będzie lepiej.......... a dziecko akceptuje taką czy inną sytuację..... a może i lepiej jak jest mniejsze ... będzie dla niego normalne że mama wychodzi i wraca........ starsze jest bardziej świadome i mocniej przeżywa.......

na dzień dzisiejszy CHCĘ!!!!

Do góry