reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

BUBA Franco super wygląda w tej pracle.

A to osiągnięcia mojej córeczki już ma 2 dolne jedyneczki.
Umie już sama do perfekcji usiąś z każdej pozycji.Raczkujemy od tygodnia i super jej to wychodzi.I od 2czy 3 dni sama staje trzymając się poręczy od łóżka.

reklama
Antek w końcu raczkuje! do tej pory przemieszczał się turlajac, czasami udało mu się prawie raczkować a dzisiaj sukcess raczka, nózka, rączka, nóżka.....:-D :-D :-D i tak przeszedł pare dobrych metrów:-D :-D :-D
a zębów nadal nie ma :-) :-) :-)

Rybciu Gratulacje dla Dominisi :-) Dzielna dziewczynka!!!
Maarta no to jak Antoni ruszyl w swiat to sie kochaniutka w cierpliwosc hurtowo zaopatrz ;-)

Moje dziecko zrobilo dzis samodzielnie pierwsze kroczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! otoz Moj maly brzdac bawil sie w kuchni a ja cos tam sprzatalam.Nagle patrze a on wstaje i pcha do przodu odkurzacz:szok: :szok: :szok: robil kroki jak zolniez na defiladzie:-D :-D :-D wygladalo to bosko! No i taki prezencik mamuni zrobil.

Buba - gratulacje dla Franka:-). Mój też tak pcha swój wózek z klockami, wygląda to prześmiesznie, jak tak jeździ po całym mieszkaniu:-D.
Innym dzieciaczkom też gratulujemy najnowszych osiągnięć:-)

No to my tez do was dolanczamy:tak:
Ja juz wczesniej o tym pisalam ze Majka wstala przy chodziku i zaczela isc, tatus ja kontrolowal :tak:
Bylismy zaskoczeni ze jej sie udalo a ona tym bardziej byla zaskoczona ta sytuacja:))))

Wiecie co? A mnie to już głupio pisać o Olku...:zawstydzona/y::-( Ja tu sie chciałam chwalić ze Mały wczoraj samodzielnie usiadł a tu widzę Wasze dzieci juz za chodzienie sie biorą... No i moją radość szlag trafił... To o drugim ząbku już mówic nie bede...:no:

reklama
Irlandia, no co Ty???!!!! Przestań! Cieszymy sie bardzo, że Olo dołącza do grona siedzących i zębatych kwietniaczków:-) Pamiętaj wszytskie dzieci mają swoj czas na kolejne osiągniecia a nam pozostaje czekać, a potem się cieszyć. Gratulacje więc dla Oleczka i buziaki :-D

Do góry