reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
tak - nasze dzizeci sa teraz na etapie uwielbiania takich kilkulatkow ktore sie z nimi z checia bawia :) wczoraj byli u nas znajomi z 5 latka i jak oboje z michalem dopadli do malej to ta nie wiedziala na kogo sie patrzec :)

Joaska masz malego odkrywczynie w domciu wiec wez kochana cos na wzmocnienie nerwow ;-)
Franek tez uwielbia dzieci,obojetnie w jakim wieku.Wazne aby chcialy sie z nim bawic
:tak:
czarownica spelniam Twoje zyczenie.Tak wlasnie wyglada Franek jak bawi sie w pralce.......

Viki ostatnio namietnie cwiczy wstawanie. Juz nawet 5 min nie usiedzi w miejscu - raczkuje do najblizszego mebla (albo nozek mamy) i sie podnosi. Jeszcze ma problemy z rownowaga wiec wszedzie musze za nia latac.
Dzis byl moj pierwszy dzien urlopu i mowie wam - jestem wykonczona!! Ledwo przetrwalam do 19 (w oczekiwaniu na meza) i jak tlyko sie pojawil to sie ulotnilam z domku na zakupki bo normalnie wymieklam. Rece mi odpadaly, kregoslup strasnzie bolal i bylam tak wkurzona, ze az zaczelam krzyczec na swoja kochana coreczke :zawstydzona/y: Chyba wykoncze sie nerwowo na tym urlopie :-D

Priscilla trzymaj sie kochana dzielnie,trzymaj to dopiero poczatki zobaczysz za tydzien jak ja bedziesz po szafkach i pralkach szukala i z regalow sciagasla ;-) a na nerwki lampeczke winka na ukojenie sobie zafunduj ;-)
Margarett pewnie innae atrakcje znajda sie w miejsce pralki ;-)

Buba Franek to debesciak,u nas pralka nie wchodzi w gre bo lazienke zamykam i nie ma dostepu.
Priscilla trzymaj sie nie bedzie zle;-)

Oj z tym winkiem to swietny pomysl - mam nadzieje, ze przez te 2 tyg nie wpadne w alkoholizm :-D
Czy Wasze dzieciaczki tez tak czesto upadaja na glowe? Viki przewraca sie caly czas na glowke i to uderza z reguly o podloge. Zastanawiam sie czy nic jej nie bedzie od tych upadkow. Staram sie caly czas ja asekurowac, ale zawsze na minutke spuszcze ja z oka i wtedy BUUUM

reklama
Też mi się wydaje że nasze dzieci wbrew pozorom maja mocne głowki... Antek tez bez przerwy wali głowa w podłoge jak raczkuje!
Buba zdjęcia Franka-rewelka!! Antek tez zafascynowany jest pralka ale nie do tego stopnia żeby do niej wchodzić hehhe:-):-):-)
Priscilla Gratulacje dla Viki, niedługo zacznie zasuwać po podłodze....:-)

Do góry