Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. I oni dopiero się zorientowali, jak już stał przy oparciu, tak go pilnowali
, całe szczęście, że nie spadł. Cwaniak najpierw wszedł na taki stoliczek grający, który dostał od nas pod choinkę, a potem myk na kanapę
. Dzieciaczki kombinują coraz bardziej, aż się boję co będzie jak zaczną same chodzić

.
no ale to moja wina że długo tu nie zagladałam
. 
bo narazie asekuruje sie jedna raczka o jakis mebel w drugiej cos musi zawsze trzymac....ale od kilku dni puszcza sie juz dwoma raczkami i kombinuje z kroczkami.Oczywiscie jak zrobil pierwsze kroczki to bylam zachwycona ale teraz wolalabym zeby jeszcze troche poraczkowal.Bo im dluzej dziecko raczkuje tym lepiej stymuluje sobie rownomiernie rozwoj obu polkul mozgowych.Co w poznijszym czasie ma wiele korzysci.Nie mam pojecia dlaczego tak szybko rozkminil stawanie i kroczki.Nigdy ani razu sama go nie postawilam,nie prowadzalam za raczki,tak samo z siadaniem byko.Jak nie umial samodzielnie siadac to zawsze byl w pozycji pollezacej bez mozliwosci podciagniecia sie za palak lub na brzuchu.Nie pokazywalismy,nie zachecalismy a ten skubanczyk nam na przekor ;-) Dzis wizyta u ortopedy.Zobaczymy co powie.
te zdjęcia w pralce też mnie rozłożyły