reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co przydatne i nieprzydatne!

nineczka, jeśli chodzi o rozkładanie Deltima to faktycznie troche mało się rozkłada, ale pewnie z tego względu, że to fotelik od 9 do 36 kg.Bo jak oglądaliśmy takie właśnie foteliki, w tym przedziale wagowym, to ten jeden się rozkładał choć trochę, inne w ogóle.A co do 'wąskości w ramionach' to ja nie zauważyłam ;-).Oliwka siedzi na nim jak królowa na tronie ;-).I nie wygląda wcale na to, żeby jej gdzieś za wąsko było :-)

reklama
Uff jak sie czasem ciesze, ze nie mam samochodu;-)Nie musze wybierac fotelika a znajac ,mnie zajeloby to mi cale lata swietlne hi hi;-)
Nasz maly zamiast chodzika dostal take jezdzidelko-odpychacz
JEŻDZIK CHODZIK GARBUS - 3 KOLORY - PROMOCJA (216627892) - Aukcje internetowe Allegro
Ale najlepiej mu sie odpycha odkurzacz;-)
Wstaje przy jezdzidelku sparawnie ale nadal woli przemieszczc sie na czworakach bo szybciej, i przy meblach.Nawet trzymany za raczki zaraz pada do raczkowania bo mu sie cos na podlodze podoba:-)
Ale za to bardzo lubi wlaczac na nim melodyjki, takze jestem z pojazdu zadowolona, malz tez:)
Zmienilismy nasz wozeczek gleboko-spacerowy na lekka spacerowke
Sauberr NIEMIECKA JAKOŚĆ NISKA CENA GWAR 3XGRATI (214203031) - Aukcje internetowe Allegro
I jetem z niej zadowlona.Lekka, poreczna, lepiej sie miesci w autobusach i tramwajach:-)Poprzednia "kobylke" na pompowanych kolkach na razie zostawiam na zime, nigdy nie widomo jak bedzie.Moze sie okazac, ze ruszymy sie z domku tylko na sankach na szczescie juz takowe posiadamy:-)A po zimie pewnie do komisu pojdzie i jakos na sama mysl mi przykro, tam moj Malutek jezdzil jak noworedeczkiem jeszcze byl i z niej mial pierwsza spacerowke hlip, hlip

ja raczej myslalam o zwyklym chodziku ale jak ktoras bedzie w posiadaniu takiego "pchacza" to moze niech opisze jak sie sprawdza :tak:
bodzinka fajny wozek i lekki przedewszystkim, ja mam niestety troszke ciezkawy i zanim sie wgramole na 4 pietro wieki mijaja ale coz sama wybralam:sorry2:taki jak twoj podobny mam po pauli ale dawno go nie widzialam a jest w komorce wiec nie wiem w jakim jest stanie:baffled:a nie wiem jaki zabrac na wyjazd:confused:juz nawet myslalam o takiej zwyklej parasolce z nie rozkladanym siedzeniem ale jak zobaczylam kiedys jak dziecko w niej "spi"to zmienilam zdanie i juz wole ten swoj dzwigac:sorry2:

Bodzinka - fajny ten pchacz :tak: My planujemy zakupić dziś małej taki NOWY CHICCO SAMOCHODZIK 4 w 1 !!! MODEL 2007 (217848461) - Aukcje internetowe Allegro

Wózeczek też sprytny, mały i zwinny macie. Ja dostałam od teściów używany peg perego z przed 10 lat. I wkurza mnie ten wóżek na maxa. Fakt - mieści się do samochodu ale przez małe, piankowe kółeczka da sie nim jeździć tylko po asfalcie i polbruku. Podczas ostatniego spaceru po sklepach musiałam w większości nosić go z siostrą :wściekła/y: Rozwaliłabym go najchętniej ale teściom byłoby przykro. Liczę, że w końcu sam się rozpadnie. :-p

Super ten samochodzik Nineczka.Jak mysmy szukali to ich nie bylo a ten pojazd co mamy to w koncu maly od babci dostal:-)A moze wozek rozwal i powiedz, ze sam sie rozlecial;-)

nineczka, ja też chciałam ten jeździk Chicco, ale aniii pisała o takich co mają jeszcze pedały i służą jako rowerek, więc teraz mam w planie właśnie taki rowerek kupić :tak:Ale to po wczasach.
A spacerówka Bodzinka super.Widać od razu że leciutka.No i niedroga.I z torbą i poduszką i kocykiem...Ja na swoją też nie narzekam, ale mogłaby być jednak troszkę lżejsza.

Bodzinka rzeczywiście spaceróweczka super!!!!
my na razie nie myślimy o tych hmmmmm co się pcha:-D...a chodzika raczej nie zamierzam kupować. rowerek też na razie poszedł w odstawkę bo wyjeżdżamy i i tak nie zdążymy kupić...a może...no zobaczę jeszcze.....
Ewa ja też właśnie myślałam o takiej parasolce żeby wziąć nad morze /mamy możliwość pożyczyć z rozkładanym tyłem bo ta bez to się nie nadaje:no:/ ale stwierdziłam że jak my tą parasolkę po plaży będziemy gramolić. znowu z naszym harpaganem będzie trudno wyjechać bo cały bagażnik blokuje.....nie wiem jeszcze co zrobimy...
a tak w ogóle to teraz najbardziej przydałaby mi się.....przyczepka żeby się pomieścić z bagażami....

A ja myślę o czymś takim:
quelle.pl
Rowerek pchacz z pedałkami dostanę po siostrzenicy, ale ten samochodzik jeździk też fajana rzecz. Spacerówkę parasolkę to będziemy kupować na wiosnę albo przyszłe lato. Teraz mąż ma wolne (od września wychowawczy) więc jemu nie sprawia problemu targanie voyagera, a poza tym mamy już własny samochód, co też nam ułatwiło życie.

reklama
Ha ha, bardzo śmieszne. Wkleiłam link do takiego pchacza 4w1, a tu mi samo skróciło do strony głównej. Ta zabawka nazywa się "zestaw 4 w 1 dla małych dzieci" - kosztuje 109 zł.

Do góry