potworek.pl
Potworkowa Mama :)
nineczka, jeśli chodzi o rozkładanie Deltima to faktycznie troche mało się rozkłada, ale pewnie z tego względu, że to fotelik od 9 do 36 kg.Bo jak oglądaliśmy takie właśnie foteliki, w tym przedziale wagowym, to ten jeden się rozkładał choć trochę, inne w ogóle.A co do 'wąskości w ramionach' to ja nie zauważyłam ;-).Oliwka siedzi na nim jak królowa na tronie ;-).I nie wygląda wcale na to, żeby jej gdzieś za wąsko było :-)

taki jak twoj podobny mam po pauli ale dawno go nie widzialam a jest w komorce wiec nie wiem w jakim jest stanie
a nie wiem jaki zabrac na wyjazd
juz nawet myslalam o takiej zwyklej parasolce z nie rozkladanym siedzeniem ale jak zobaczylam kiedys jak dziecko w niej "spi"to zmienilam zdanie i juz wole ten swoj dzwigac
Rozwaliłabym go najchętniej ale teściom byłoby przykro. Liczę, że w końcu sam się rozpadnie. 
...a chodzika raczej nie zamierzam kupować. rowerek też na razie poszedł w odstawkę bo wyjeżdżamy i i tak nie zdążymy kupić...a może...no zobaczę jeszcze.....
/ ale stwierdziłam że jak my tą parasolkę po plaży będziemy gramolić. znowu z naszym harpaganem będzie trudno wyjechać bo cały bagażnik blokuje.....nie wiem jeszcze co zrobimy...