reklama

Co przydatne i nieprzydatne!

Oglądałam ostatnio takie malutkie rowerki - pchacze - jeździki (czort wie ile to ma funkcji jeszcze ;-)) w sklepie i sprawiały wrażenie mało stabilnych i takich... delikatnych. Tylko, że ja patrzę przez pryzmat posiadaczki małego niszczyciela :-p Najlepszy dla Hani byłby opancerzony Hammer tylko w wersji mini :happy2: Chodzik już rozpracowała bawiąc się koło niego na podłodze :baffled:

reklama
No a my wreszcie kupiliśmy fotelik Coneco Zenith (9-25kg) - jestem zadowolona, Martynka też. Jeździ jak dama :cool2:. Fajnie w tym foteliku reguluje się pasy - jednym klikiem, wreszcie się nie męczę przy każdej zmianie garderoby u córki w zależności od pogody (grubiej-chudziej)

Po kilku dniach testowania zapadł werdykt - jeździk chicco the best! :cool2:
Hania szczególnie zadowolona jest z funkcji bujania - sama może łatwo się rozbujać.No i kierownica z tylkoma melodyjkami i dźwiękami baardzo przypadła jej do gustu - szczególnie klakson :-) Oczywiście ma swoje minusy - nadaje się w sumie tylko do domu, bo te plastikowe kółeczka są delikatne, że boję się wyjść z nimi na polbruk (mój tata już ombinuje jak je udoskonalić i obkleić oponą samochodową ;-)) Ale nota końcowa - bdb + :tak:

Hania wyglada na nim super i widac, ze sie jej podoba a to najwazniejsze:-)Ja ostatnio przystopowalam z zakupami zabawek bo moj maly nie nadazal sie nimi bawic, a i budzet rodzinny lekko cierpial;-)No a juz niedlugo czekaja nas zakupy odziezowe jesienno-zimowe.Ja juz zamiast zabawek szaleje z ciuszkami.Ciekawe jak dlugo wtrzymam hi hi:-)

Zaszalałam i kupiłam dziś Kubie taką grającą zabawkę. Z tysiącem przycisków kolorowych i z różnymi muzyczkami i odgłosami zwierząt i moje dziecko jak zaczarowane siedzi przy tym i naciska i tańczy i gada. Zawsze byłam wrogiem takich zabawek z egoistycznych pobódek. Wkurzały mnie te dźwięki ale teraz jestem zaczarowana. Kuba już pół godziny się tym bawi.

oj tak zabawki dzwiekowe sa super moja Marta tez bawi sie czyms interesujacym :-), ale tez kocha kable wiec zaklejam wszystkie koncowki i bawi sie sluchawkami i roznymi kablami nomalnie pol godziny jest absolutnej ciszy:-D(to dopiero egoizm):crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry