reklama

Co przydatne i nieprzydatne!

reklama
Ja też mam dla Martynki kombinezon jednoczęściowy i grubą welurową kurteczkę.
Jeśli chodzi o witaminy to też podajemy - vibovit dla niemowląt 1 kropelkę 2xdz. i oscilococillum 1x na tydzień.

Zapomniałam, że znalazłam na stronie reala bajki i kołysanki do ściągnięcia. Nie czytałam jeszcze i nie słuchałam więc nie wiem jak pod względem treści i wokalu ;-)
Co za skleroza jeszcze link by się przydał: Hipermarket Real / Kraina Malucha / Ko

Ja też nawiedziłam szmateks w celu kupna kombinezonu. Kupiłam bardzo ładny różowy za...20 zł.:-D Trudno określic rozmiar bo pisze że na dwa lata, mała nosi mi teraz 80 a on ma zapas więc myślę że ma on tak 86. Ma tylko jeden feler: jest ze stopkami. Ale jak z niego wyrośnie to moja mama obetnie stopki i podszyje. Jak to dobrze miec mamusię z maszyną do szycia:laugh2: Udam się raz jeszcze do tego sklepu bo muszę małej kupic kurtkę lub kombinezon dwuczęściowy. No i może spodnie na Adrianka by się zdały bo w tym rou to nie nadążę z suszeniem!:tak:

wlasnie, mysle ze moj Kuba bedzie chcial szalec po sniegu i stwierdzilam ze jeden kombinezon to malo bo po co byc uziemionym w domu jak mozna jeden suszyc a w drugim chodzic na sanki! :-) oby tylko zima nie przyszla jak z 2005/2006!!!

no my ten problem mamy za sobą, Ola na komplet 2-częściowy po braciszku i kombinezon zdobyczny, śmieszny ale jest
martwi mnie to że tydzień temu kupiłam Oli taką kurteczkę przejściową, a jak dziś byliśmy na spacerku to stwierdzam, że nie pochodzi w niej za długo bo już jest ziiiiimno (tylko 10 st)

Spokojnie, jeszcze będzie kilka ciepłych dni. My jeszcze na spokojnie z tym ubieraniem. Widzę, że tu niektóre dzieciaki już ubrane jak na trzaskający mróz. Co będzie jak przyjdzie mróz. Na razie sweterek i kurteczka i jest ok. Też myślę, że dobrze mieć dwa kombinezony na zmianę.

Ja malemu podaje Juvit multi, tak nam poradzila lekarka i vit.C.
Kombinezon posiadamz niebieski z uszkami,kupilam w zeszlym roku za cale 5 zl:-):-)Ale on raczej na jesien, i to sucha.Ale fajny:tak:Dodalam fotke:-)Ten szary to na teraz, albo po domku bo za cienki.Karol ma jeszcze przepiekna, zimowa kutrke pilotke, skoropodobna.Dostal.Jest gruba, z kapturem, cudo:-)Ale do szalenstwna sniegu nieodpowiednia.Wlasnie znalazlam kobinezon od mojej mamy co dostal z H M.Na metce pisze 74 ale wchodzi, tylko tez jest taki bardziej jesienny.No i na styk, na teraz. W szmateksie kupiony.:-)Chcemy mu kupic taki do biegania po sniegu, dwuczesciowy na allegro sa po ok. 50 zl.Niby podostawal, ale takiego na sanki to ni ma:-(
O np. cos takiego .: Kombinezon 2-cz. HIT sezonu od L*USA :. 92/98 (241198401) - Aukcje internetowe Allegro

No, ceny są kosmiczne.Oliwka ma na razie jesienne ciuszki + jedna cieplejsza kurteczka ze sztruksu, ale na zime to się na pewno nie nadaje.Ostatnio też myślałam, co kupić - kurtkę czy kombinezon i pewnie kupimy i kombinezon i kurtkę.Z tym że mi osobiście bardziej podoba się dwuczęściowy, wydaje mi się bardziej funkcjonalny.
Za to czapkę na zimę Oliwka już ma ;-)

reklama
Na teraz to Lolek ma jensowa kurtecze i zamiennie kamizelke z kapturkiem.Obie troszke na wyrost to moze i na wiosne polata w nich;-)Dwuczesciowy kombinezon nabedziemy dopiero k.grudnia, chyba, ze odpukac, zima sie rozszalej wczesniej;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry