Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trudno określic rozmiar bo pisze że na dwa lata, mała nosi mi teraz 80 a on ma zapas więc myślę że ma on tak 86. Ma tylko jeden feler: jest ze stopkami. Ale jak z niego wyrośnie to moja mama obetnie stopki i podszyje. Jak to dobrze miec mamusię z maszyną do szycia
Udam się raz jeszcze do tego sklepu bo muszę małej kupic kurtkę lub kombinezon dwuczęściowy. No i może spodnie na Adrianka by się zdały bo w tym rou to nie nadążę z suszeniem!
Dodalam fotke:-)Ten szary to na teraz, albo po domku bo za cienki.Karol ma jeszcze przepiekna, zimowa kutrke pilotke, skoropodobna.Dostal.Jest gruba, z kapturem, cudo:-)Ale do szalenstwna sniegu nieodpowiednia.Wlasnie znalazlam kobinezon od mojej mamy co dostal z H M.Na metce pisze 74 ale wchodzi, tylko tez jest taki bardziej jesienny.No i na styk, na teraz. W szmateksie kupiony.:-)Chcemy mu kupic taki do biegania po sniegu, dwuczesciowy na allegro sa po ok. 50 zl.Niby podostawal, ale takiego na sanki to ni ma:-(