aniii
aaaaa Kotki dwa...
ja popieram Megusek w 100%
. kombinezon Hani ładniutki i dziewczęcy ale...strasznie drogi...nie na moją kieszeń. no i my raczej kupimy dwuczesciowy. rzeczywiście wydaje mi się bardziej funkcjonalny jak dziecko zaczyna chodzić...ale jakbym miała możliwość kupić dwa to bym kupiła taki i taki...na sanki to raczej kombinezon bym zakładała...
. kombinezon Hani ładniutki i dziewczęcy ale...strasznie drogi...nie na moją kieszeń. no i my raczej kupimy dwuczesciowy. rzeczywiście wydaje mi się bardziej funkcjonalny jak dziecko zaczyna chodzić...ale jakbym miała możliwość kupić dwa to bym kupiła taki i taki...na sanki to raczej kombinezon bym zakładała...

Jak do tej pory bylo tu cieplo i obywal sie bez butow, ma tylko takie adidaski, ale slyszalam, ze jak teraz zaczyna chodzic, to lepiej chronia kostke przed wykreceniem, urazami takie wyzej zabudowane... Wlasnie na dniach wybieram sie, zeby cosik mu kupic pozadniejszego.
Czapka jest przesłodka i chętnie bym kupiła ale dostaliśmy już w spadku:-( A rękawiczki wybrałam jej takie oldschoolowe wełniane w paseczki - wydały mi się wygodniejsze niz te sztruksowe - które co fakt nie odpowiadały swojemu rozmiarowi za nic. Co do butków - jeżeli chcesz kupić "poważne" butki z tej droższej półki to ostatnio zauważyłam że w Elefantenie jest poza długością - tęgość, więc można coś wybrać. Zosia też ma "kawał" stópki!:-)
więc pozostały te na rzepę.
No i szaliki, rękawiczki i już znalazłam kobinezon i zamierzam naciagnąc mojego faceta