reklama

Co przydatne i nieprzydatne!

reklama
Bodzinka, fajne te Lolkowe zimowe buciki :tak:
My też dzisiaj kupiliśmy ciepłe butki na zimę Oliwce, ale co robi Oliwka??Zrzuca je szybciej niż zdążę założyć.Ale jest też plus - jak założyliśmy w sklepie te butki to latała jakby motorek miała i nawet niespecjalnie się przewracała :-D

A tak poza tym to nie polecam kupować tych nowych chusteczek wilgotnych z Pampersa co się nazywają CLEAN & PLAY (takie w pomarańczowym opakowaniu).Ja się skusiłam bo były dość tanie, ale są beznadziejne :no:.No, może żeby pyszczek wytrzeć to jeszcze ujdą ale do pupy nie, nie i jeszcze raz nie :no:

Inna super pomysł mi podsunęłaś z tymi buciko-skarpetkami. Nie wiedziałam jakie butki kupić Zośce do biegania po domu a nie chciałam jakichś ciężkich trampków. Znalazłam w Daichmanie (czy jak to tam się pisze) właśnie takie skarpetki z podeszwą. Co prawda nie są tak porządne jak te Oliwki ale tyż mogą być. Podeszwa nie jest gumowa tylko taka z kuleczek (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi:tak:), a skarpetka do kolan. Kosztują 19 zł. I przypadły do gustu właścicielce:tak:

TOMBUT profilaktyczne kapcie / butki NOWE 19 (270290636) - Aukcje internetowe Allegro

Ja chciałam kupić małej takie - żeby nie podwijała paluszków ale cena mnie rozwaliła :no: Ile ona w nich pochodzi? Dalej szukam na allegro jakichś bez paluszków i w rozsądnej cenie. Strasznie mojej księżniczce stópki się pocą w tych co ma :dry:

A dziś kupiłam małpiszonowi coś takiego Klocki drewniane na platformie ŻYWE KOLORY !!! (270411945) - Aukcje internetowe Allegro

A chciałabym jeszcze coś takiego: UKŁADANKI DREWNIANE *PROMOCJA* 2 w cenie 1- NOWE (267469547) - Aukcje internetowe Allegro
ale małż się czepia, że przeginam z zabawkami dla niej :dry:
Ci mężczyźni ... :no:;-):-p

nineczka te układanki sa super, no i rozwijaja dzieci ale mi sie wydaje że Zuzia by sie nimi jeszcze nie umiała bawić:no:z reszta ja najbardziej kreca młotki, kombinerki i srubki tatusia i autka, nie wiem co z niej wyrosnie:no::dry:lalka sie pobawi ale chwilunie i zaraz ja rzuca w kat i pedzi po pluszaki

Fajne kolcki, a buciki mamy podobne ale bez sztywnego zapiętka, tylko wiązane od góry do dołu. Niestety nie wiem ile kosztowały i gdzie były kupione, bo dostałam w prezencie.
U nas do zabawy najfajniejsze są pudełka w których leżą zabawki ;-).
Dzisiaj kupiliśmy Martynie pierwsze samochodziki - playskool - fajne takie gumowe, nie zniszczą się szybko.

reklama
Kasia811 na Daichmana nie wpadłam, żeby zajrzeć...No ale mój M tez uważa,że przeginam:-p
Nineczka super klocki i układanki.:-)Lolek ma zwykłe drewniane, uwielbia je jeśc:-)Układanke podobną dostał od mojej mamy a ja do Mikołaja mam się przystopować:-)Zresztą w ogóle musze przystopować bo Karol zabawki ma i nie ma co narzekać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry