Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Po ostatniej wizycie w sklepie kiedy to jedna pani odradziła mi zakup majtek poporodowych, spotkałyśmy się znowu przy kasach i usłyszałam że tyle się zawsze nakupuje tych rzeczy, a potem połowy z tego się nie używa i tylko pieniądze się wydajeAle dziewczyny chce wam tylko tak nadmienic, ze co jak co, ale my tez troche szalejemy z ta wyprawka dla dziecka, co nie? ;-)no nie wiem jak wy ale ja wydalam juz ponad budzet - mam tylko nadzieje, ze wszystko co kupilam sie przyda ;-)
. Ja mam wrażenie że wszystko bedzie przydatne i wydaje mi się że mam za mało, chociaż i tak staram się nie szaleć i po prostu część rzeczy dokupić ewentualnie po porodzie, żeby faktycznie najpierw przekonać się czy jest mi ta rzecz niezbedna
. Ale jak tu nie kupować dla naszych maluszków skoro to sama przyjemność
.
Ale mój brat przyrodni pracował w Hareleyu i miał różne motory - w tym i Harleya, więc wiem, że jak ktoś kocha motocykle, to dla niego taka zamiana jest jak z nowego mieszkania w bloku na starą, przedwojenną willę - pałacyk. Więcej kosztuje ale ile w tym uroku i jaka inwestycja!!!;-)

:-) Nie wiem co bym bez was wczoraj i dzis zrobila. No wiec wyszlo tak, wczoraj wieczorem jeszcze "wojna" a w koncu sie wkurzylam bo juz mnie sie znudzilo plakac i krzyczec i zaczelam sie martwic o mala bo bylam cala nerwowa wiec powiedzialam tylko przechodnie ze jutro po pracy podjade i podpisze mu te papiery. No wiec oczywiscie przyszedl mnie sciskac a ja na sciskanie w ogole nie mialam ochoty!
No i od tego czasu mowi ze jeszcze opatrzy ten motor dobrze itd itd. Ja mu powiedzialam ze nadal nie popieram i ze jak chce to po tym jak mala sie urodzi ma kupic nowego tego Harleya bo po co strego ale on chce tego i koniec. No wiec niech ma. Jak kupi to kupi, jego sprawa. A dzis jeszcze przed wyjsciem z pracy mu powiedzialam ze mam nadzieje ze zmieni zdanie bo ja bym nowego na stare nie zamienila i koniec. jego nowy motor ta Yamaha jest cala "wypasiona" ma wszystko co moze miec, wiecie cala w chromie, dokupilismy specjalne siedzenia itd. Wszystko mozliwe a ten harley ma jakies dupiate siedzenia co on juz planuje zmienic itd. To bedzie wrzucal w ten motor kase ale jak tak chce to prosze bardzo! I zebym juz nigdy nie widzial krzywej miny ze tyle kocykow kupuje dla malej czy cos bo my chyba jaja oderwe
Wiecie juz doszlam do tego punktu ze nie chce mi sie klocic ani gadac, co ma byc to bedzie i przezyjemy... (ale tego nowy na stary zamiany nigdy nie zrozumeim a do tego ten Harley jest taki brzydki, bo wyglada na starodawny bo robiony pod tym wzgledem wiec mnie sie zaraz wydaje ze dla jakiegos dziadka
no ale wiecie kwestia gustu)