reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Ja przez ten tyłeczek przy pępku mam brzuch lekko przekrzywiony w prawo. Nie jest to jakieś wielkie skrzywienie, ale ja ze swojej "odgórnej" pozycji to widzę. No i jak Mała się pręży to jest więcej krzywizn. Natomiast fajna sprawa to to, że jak mi się wydaje, że za długo się nie rusza, to ją "smyram" po tym tyłeczku i prawie zawsze mi odpowie jakimś kopem - nawet pojedynczym pt: "Matka odwal się i daj spać".:-D

reklama
taa, a najlepiej było dzisiaj, jak poszłam załatwić wymianę prawa jazdy... między mną a urzędniczką była wysoka lada, tak, że ona brzucha nawet nie miała prawa widzieć, a tu nagle kopniak pożądny, aż mi się jęknęło. babka na mnie gały, ale za chwilę skapnęła się o co chodzi (na szczęście, tylko ciekawe, co pomyślała w pierszej chwili:szok: )

WYGRALAM!!!!!!!!!!!!

NO WIEC MOJ MAZ ZADZWONIL PRZED CHWILA ZA SIE POKLOCIL U TEGO DEALERA Z FACETEM BO CIAGLE COS DODAWALI DO CENY ITD I W KONCU WYSZEDL !! POWIEDZIAL ZE ZNAJDZIE INNY :-D A JA MAM ANDZIEJE ZE NIE ZNAJDZIE A JAK ZNAJDZIE TO JAKIS CO MI TEZ SIE BEDZIE PODOBAL I TO PO NARODZINACH MALEJ:-D aLE ZE MNIE ZONA-JEDZA!!!!:szok: :laugh2:

Monia to super sprawa sama się rozwiązała:tak: , widzisz dobrze że tak to się skończyło, choć z drugiej strony wyobrażam sobie co teraz czuje Twój mąż. Ale ważne że i tak stanęło na Twoim:-D . Buziaki.

Wiecie Co? Tylko Sie Troche Martwie Bo Teraz Jak On Wie Ze Podpisze Papier To Czasem By Nie Zabral Sie Za Szukanie Innego U Innych Dealerow Harleya, No Ale Juz Nie Mam Na To Wplywu Wiec Mam Andzieje Ze I Tak Wyjdzie Po Mojemu!!:-)

reklama
Też o tym pomyślałam, że może na siłę będzie szukał czegoś innego, ale z drugiej strony na to też potrzeba czasu, więc może do porodu nie zdąży, a potem to i jemu przejdzie? W każdym razie powodzenia, jesteś mądra kobietka i poradzisz sobie na pewno ;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry