reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Dzagud zgadzam sie z toba, jak bym byla w Pl tez bym wszystko swoje brala. A w tym szpitalu co bede rodzic wiem juz jak jest bo mialam tam operacje a poza tym to nowiutki szpital wiec naprawde bardzo fajny. A co do kosmetykow do makijazu to u mnie to podstawa!:-D :tak: Niezaleznie czy po porodzie, operacji czy czymkolwiek to na to napewno znajde sily. zwlaszcza ze po porodzie robi sie mnostwo fotek wiec nie chce wygladac jak "wymoczka":laugh2: :laugh2:

reklama
Monia-ja do Lotu nie wsiade juz nigdy, chyba ze nie bedzie innego transportera, lecialam 2 razy na trasie chicago-warszawa i tak przykrego doswiadczenia to nie mialam nigdzie. Wole jednak malo patriotycznie niemieckie linie, ktore nie zawodza. No a z dzieckiem to tym bardziej nie mam zamiaru ryzykowac.
Ja do szpitala zabieram ciuchy i tyle :-)

Wiesz, Ty to w ogóle jesteś lasencja modelka, więc nie dziwne że dbasz o twarz (ale mi się rymło, he, he). A mnie pyszczydło nawet teraz odpoczywa od makijażu. Nie chce mi się malować jak siedzę w domu, tym bardziej, że przez ciążę mam strasznie pryszczatą mordkę i do tego tłuuuustą taką że każdy makijaż się rozpłynie.

Izka no wlasnie my mamy bardzo dobre doswiadczenia z Lotem wiec widzisz wszystko zalezy a latamy juz od lat.

Dzagud nie wiem czy ten komplement byl dla mnie czy dla Izki ale dziejuje bardzo:-) ;-) :tak: :-D No ja kocham makijaz, w ogole mam tony wszystkiego wiec napewno zabiore pare rzeczy. Znajac jednak mnie bedzie tego troche bo pare roznych cieni do oczu i puder i braz na policzki i kredka i tusz.... bo wiesz zalezy co mnie sie bedzie chcialo robic:-D

Dzagud,
wracając do Twojej torby... masz specjalne wolne smoczki dla noworodków czy będziesz używać tego standardu który był z butelkami?

Nie wiem czy czytałyście książeczkę "Śmieszny brzuszek" - autorka w trakcie swojego porodu zdążyła odwiedzić jeszcze fryzjera i ułożyć włosy by na zdjęciach wyglądać olśniewająco :szok: :-D Ach te gwiazdy..

Dziewczyny a czy z laktatorem zabieracie dodatkowe pojemniki/woreczki na pokarm? Bo ja sobie wyobrażam że malucha karmić będę piersią, a laktator będzie mi potrzebny jedynie do ściągnięcia nadmiaru pokarmu gdyby się pojawił. Butelek nie mam zamiaru używać w szpitalu...:eek: Myślicie że mogą się przydać?

Efilo, nie wiem o co Ci konkretnie chodzi. Ja biorę ze sobą smoczki te uspokajające - też mam Aventu 0-3. Liczę na to że Ziutka będzie chciała smoka i ją dzięki temu nie będę musiała ciągle przy cycu trzymać.
A co do smoczków do butelek to dokupiłam dwie sztuki na zapas do butelki, więc z tym butelkowym mam 3. Nie wiem jak Wy, ale ja chyba będę dopajać Małą butelką - jakąś glukozą czy rumiankiem czy też herbatką koperkową lub na kolkę. Zaraz będzie lato i dziecku będzie się chciało pić. A Weronice od początku dawałam profilaktycznie Plantex raz dziennie i ani razu nie miała kolki.

szopka - ja kupilam sobie specjalnie taki zestaw hmmm czekajcie wkleje zdjecie
ooo

Breast Pump: Avent ISIS Electronic Breast Pumps - FREE SHIPPING!
eee niestety samego zdjecia pobrac nie moge ale jk zjedziecie na dol troszku to jest za
Avent ISIS On the Go Breastfeeding Kit
Model 410
Price: $54.95

(apropos w Pl jest o 140 zloty drozszy!! Sorry ,ze przeklne ale SWINIE jedne niech ich szlak - jak tu czlowiek ma godnie zyc..!!!!) :wściekła/y:

Wiec, ten komplet ma taka torbe co przechowuje mleko do 6 godzin i ma buteleczki i poprostu ja wezme...cala....razem z lektatorem. Ja wole poprostu miec wszystko w razie czego - choc nie wiem czemu mialo by to miec sens bo w sumie dzidzia bedzie na miejscu, ale biore bo moze roznie byc...:tak:

Dzagud co to ten Plantex ? mozesz wyjasnic prosze... no i czy dzidzia moze tak rumianej czy cusss w pierszych dniach z butli?:confused: - jak tak to ja biore przyklad z ciebie i tez wezme co nie co...:tak:

reklama
Świetny ten twój zestaw Anni :tak: Ja mam ręczny Isis i takiej przydatnej torby niestety nie mam. A że niewiele miejsca mi zostało w mojej szpitalnej więc chciałabym uniknąć zabierania wszelkich zbędnych przedmiotów typu butelki których uważam że nie użyję... Zresztą szpital wspomina tylko o zabraniu laktatora.:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry