Goździczek
18 czerwca 2007
kurcze, a o co chodzi z tym nietoperzem dziewczyny ??
czy to chodzi o to że dzidzia jest ułożona główką do dołu ?? :-)
czy to chodzi o to że dzidzia jest ułożona główką do dołu ?? :-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czy to chodzi o to że dzidzia jest ułożona główką do dołu ?? :-)
;-).
. A ja myślałam, że to mi ekspresowo poszło.
Chyba bedzie d..pa z pisania....A w przyszla srode mam egzamin z anglika. Obym tylko nie urodzila ze stresu
bo gadac to za cholere nie potrafie - wymowe mam fatalna
, a porodówka ma nienajlepszą opinię. Od jednej tylko koleżanki, z którą wczoraj rozmawiałam słyszałam, że jest zadowolona z naszego szpitala, ale ona na wiele rzeczy przymnkęła oko, a ja tak nie potrafię.
)
jadę teraz półtorej godziny, a jak mąż będzie musiał po mnie przyjechać z pracy to strach pomyśleć ile czasu upłynie zanim znajdę się w szpitalu 

Tłumaczę Cezaremu by wydostawał się przy okazji jakiegoś święta najlepiej
A i Mąż będzie miał blisko w odwiedziny.Ale powiem Wam szczerze że mimo że chciałabym już urodzić, to z drugiej strony strasnie nastawiłam się na pobyt z Małą w domu do listopada (macierzyński plus tydzień czy dwa wypoczynkowego), a jakby się teraz urodziła, to w październiku już bym musiała iść do pracy. Dlatego tłumaczę jej żeby jeszcze choć z tydzień-dwa posiedziała. Tym bardziej że nie mam jeszcze tych badań na paciorkowca - dopiero za tydzień.
:-)
Ale będzie co ma być