reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Ja mojego M straszę, że urodzę już od kilku dni ;-) ale jak tak dalej pójdzie to chyba go nerwowo wykończę:tak: bo narazie objawów brak :-D
A biedak się przejmuje, bo jak miałabym urodzić tak jak Juniora to wypada na przyszły tydzień :laugh2::laugh2::laugh2:
O nareszcie wskoczyłam w dziewiąte okienko

Luka powodzenia na wizycie!

Jola gratuluję ostatniego okienka, ja w nie wskakuję jutro po tobie :-)

Właśnie wróciłam z wizyty u ginki, nie badała mnie dzisiaj więc nie wiem czy rozwarcie postępuje, najważniejsze że infekcja wyleczona i wyniki badań są dobre.No i zaczynam zmniejszać dawki leków, a w całkowitą odstawkę pójdą za dwa tygodnie i.. może urodzimy :cool2:Najważniejsze by do przyszłego piątku nic się nie zadziało, bo mój misiura będzie wyjechany.
Na ktg moja ginka każe jechać w razie niepokojących skurczy tzn. silnych lub częstych lub regularnych lub gdy ruchy dziecka się drastycznie zmienią.
Co do badań na paciorkowca, ja miałam robione w 26 tyg. i ginka powiedziała że będą aktualne do porodu.

szopka cieszę się że infekcja ustąpiła.:-)
A niczym innym chyba już się nie powinnaś przejmowac, co lekarz to opinia i sposób na prowadzenie ciąży. Bez sensu, wcale się w tym połapać nie idzie ;/

Jola no pięknie :-) Już za chwilę wszystkie Czerwcówki będą w 9 okienku :-D

Szopka super, że już po infekcji - a z tym prowadzeniem ciąży, to faktycznie głowę można stracić :eek:

Dzięki dziewczyny :-)
Dzisiaj chyba z okazji tego dziewiątego okienka dostałam takich skurczy w dole brzucha, że już zaczęłam zastanawiać się czy nie rodzę, ale wszystko jakoś przeszło

reklama
Do góry