Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi robia mocz, cisnienie, tetno, waga, serduszko dzidzi i pomiar brzucha i zawsze lakarz obmacuje brzuch zeby zobaczyc jak mala lezy i tyle. Ostatnio mialam paciorkowca robionego ale to wczesniej uprzedzali. I wszystko wyglada dobrze wiec moze dlatego nie potrzeba nic wiecej. Wczesniej mialam troche sensacji (w 20 tygodniu) i wtedy mowili co jest nie tak, co trzeba zrobic, jakie dodatkowe badania, wiec wiem ze kontroluja calosc i sie nie martwie na zapas. Jak masz watpliwosci to zapytaj sie swojego lekarza czy zrobi Ci KTG i czy w ogole jest taka potrzeba.Właśnie wróciliśmy z wizytu u gina i pani anestezjolog![]()
I siedzę sobie i sama się do siebie uśmiecham, bo gin powiedział, że daje mi jeszcze 2 tyg:-)
i może się rozpakuję :-) Szyjka się skraca, mała robi nietoperza, rozwarcie na opuszek palca
...hmmm....tyle, że żadnych skurczy jeszcze nie czuję :-(
![]()
Gin powiedział też, że natura płata różne figle i że może będzie jednak później, ale on stawia, że za 2 tyg.![]()
![]()