reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Gosia kochana! Wszystko będzie na pewno dobrze! Trzymamy kciuki za Mamunię i Córunię! Pomyślnego i szybkiego rozwiązania! I wyślij do kogoś sms jak już będzie po wszystkim. Całusy.

Goska-ja tez trzymam kciuki i zazdroszcze ze to juz, w weekend bedziecie juz razem -w spokoju, po wszystkim. Trzymamy kciuki z Alicja :-)

Izka no to nasze maluszki podobnej wielkosci sa:tak::-). Ja znow do lekarza ide jutro wiec zobaczymy czy bedzie jakies rozwarcie. Jak narazie to czuje sie coraz dziwniej, boli mnie krzyz i chodze coraz dziwaczniej. Do tego czasem boli brzuch i robi sie twardy na dole i czuje takie jakby "cisnienie". Ale jeszcze nie mam skorczy ani nic z tych rzeczy...
Ja wczoraj wieczorem mialam taki bol brzucha podobny do zblizajacego sie okresu, ale nie bylo zbyt intensywne i szybko przeszlo, nad ranem sie powtorzylo. Zato cala noc mnie bolala ta kosc lonowo czy cos tam w tej okolicy nie moglam sie w spokoju przekrecic na drugi bok bo sie budzilam z bolu. Ja to cisnienie tez poczulam, to tak jakby mala chciala nagle wyskoczyc ale tez szybko przeszlo, cos mi sie zdaje ze zaczyna sie przygotowywanie do najwazniejszego.

My też trzymamy kciuki i wszystko co się da;-)
Zyczymy duuuużo szczęścia Gosiu
:tak:ale i trochę zazdroszczę. Też bym już chciała :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry