Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sto lat [emoji3590]U mnie przez ostatnie dni cukier na czczo 105, 105 i dzisiaj 95, no ale byli goście i zupełnie inne jedzenie wieczorami przez weekend, bo miałam urodziny. Dzisiaj zjem grzecznie kanapeczkę na kolację i zobaczę jak jutro. Za to po posiłkach już ok.
@Ennis92 trzymam kciuki za cukier :-)
Ja dziś jeszcze nic nie jadłam, nie miałam siły nawet na dół zejść przez tą migrene.Ennis nie wiem czy modlitwa tu pomoze.
Ja zjadlam troche sosu z kurczakiem i tosta z serem. Niebardzo chce mi sie jesc dzisiaj.
Ja nigdy na czczo nie byłam bo to jest takie badanie z ostatnich 3 miesięcy więc różnicy robić nie powinno.A ja twardo się pilnuje. Po obiedzie cukier 104. No bajka dziś. Aż się prosi o jakiegoś kebsa. Niestety, nikt nie proponuje [emoji23]
Do hemoglobiny glikowanej na czczo trzeba czy nie?
W opisie tego badania w internecie jest,że niby trzeba na czczo... Najwyżej zadzwoń do labu wcześniej i dopytaj.A ja twardo się pilnuje. Po obiedzie cukier 104. No bajka dziś. Aż się prosi o jakiegoś kebsa. Niestety, nikt nie proponuje [emoji23]
Do hemoglobiny glikowanej na czczo trzeba czy nie?