reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
U mnie schabowy/piers z kurczaka w panierce jest ok jedzona na od razu. Natomiast dojadana kilka godzin po to juz dramat.
Po obiedzie u mnie 7,8 (140) [emoji849]
U mnie na ciepło jest jeszcze gorzej...
W opisie tego badania w internecie jest,że niby trzeba na czczo... Najwyżej zadzwoń do labu wcześniej i dopytaj.
Dla mnie to kwestia, czy mam jechać sama, czy męża brać. Bo ostatnio jak nie jem za długo to nie mogę w sklepie ustać, zaraz mi słabo. I boję się kierować z tej okazji.

Rano cukier 95
Godzinę po śniadania gdzie były 2 kanapki z sałata, jajkami i pomidorami cukier 112.
Teraz po obiedzie gdzie były szparagi na maśle, ziemniaki z wody i udko bez skóry 85.
Czyli największą biedę mam dalej rano ;/

Rano cukier 95
Godzinę po śniadania gdzie były 2 kanapki z sałata, jajkami i pomidorami cukier 112.
Teraz po obiedzie gdzie były szparagi na maśle, ziemniaki z wody i udko bez skóry 85.
Czyli największą biedę mam dalej rano ;/
Też mam największy problem rano i ponoć to normalne

Mam jeszcze jedno głupie pytanie. Brać dziś insuline normalnie? Niby czytałam, że ten wynik jest dlugoterminowy ale jednak wolę zapytać Was [emoji23]

Żeby było normalne to chyba takich niskich norm dla ciężarnych nie było.
Dojadłam po godzinie od obiadu deserem z tapioki, ale już nie sprawdzałam bo myślę że nic by to nie zmieniło.
Chodziło mi o to że cukier z rana będzie wyższy po jesteś ileś tam godzin nie aktywna w nocy a w dzień go szybciej spalasz.

reklama
Do góry