Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro mam zamiar o to podpytac w klinice, zobaczyc czy takie samo myslenie maja tutejsi lekarze.No biedy nie ma 92.
Kurde chyba mam za długą przerwę w nocy. Zjadłam o 21kanapkę z połówką grahamki, sałatą i wedliną z kurczaka. A rano ok 9 dopiero wstałam i cukier wysoki. Chyba muszę albo wcześniej wstawać albo jeść coś ok 24 ;/. Jednak weź i weź jak ja już o tej porze śpię. A wstawać specjalnie żeby coś zjeść to dla mnie głupota bo później nie zasnę.
To daj znać co i jak. Z ciekawości nawet. Szczerze to nie wiem jak to ugryźć;/ chyba poobserwuje się jeszcze jak coś to pójdę do diabetologa jeszcze raz, pokaże mu te nieszczęsne cukry z rana. Zobaczę co mi powie, żeby nie obudzić się za późno;/Jutro mam zamiar o to podpytac w klinice, zobaczyc czy takie samo myslenie maja tutejsi lekarze.
Mi to badanie nic nie daje bo ja zawsze mam tak jak osoba bez cukrzycy [emoji23] lekarz raz stwierdził że albo tak dobre cukry albo mam w dzień hipoglikemie o której nie wiem i dostałam na prove sensor na miesiąc.U mnie o 7 było 87, o 11 - 85. Teraz zjadłam śniadanie. Zrobilam sobie tę homoglobine, wynik bedzie jutro, zobaczymy co tam wyjdzie ale chyba powinnam być w normie. Chociaż kto wie.
Przerwa w nocy powinna ile wynosić? 8 godzin ?U mnie dziś rano 101na czczo :/ albo za długo spałam albo zygi wczoraj w nocy