Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ryż, mięso mielone, cebula, pieczarki, jedna pokrojona papryka i do tego koło 300ml sosu pomidorowego. Doprawilam papryką ostrą i słodką, oregano, bazylią, tymiankiem, solą himalajską i pieprzemSlodkatrojeczka, czym nadziewałaś paprykę? Wygląda smakowicie :-)
Jak długo nie dorzucasz do pieca, to organizm powinien zacząć czerpać z własnych zasobów i zamieniać tłuszcz na cukier i uwalniać go do krwi.Jak nie jadłam w ogóle od wczoraj godz. 18 to cukier będzie mocno szalał? Nie wiem kiedy cos zjem, bo jeszcze sie nie do końca dobrze czuję.
Dzięki!Ryż, mięso mielone, cebula, pieczarki, jedna pokrojona papryka i do tego koło 300ml sosu pomidorowego. Doprawilam papryką ostrą i słodką, oregano, bazylią, tymiankiem, solą himalajską i pieprzem![]()
Dziekujemy [emoji8][emoji8]Podrzucę wam artykuł o cukrzycy ciążowej, chociaż zaraz to wy będziecie ekspertkami, ale niektóre rzeczy warto wiedzieć, zwłaszcza co po porodzie![]()
Mam zamiar zjeść paczka. I zrobić bezglutenowe sconsy.Dziekujemy [emoji8][emoji8]
Laski jakie plany na tlusty czwartek? Ktos ma jakies przepisy?
Ja mysle o pieczonych paczkach ze slodzikiem. Ale nie wiem czy to do paczka bedzie podobne. Ennis a paczka polskiego, czy pieczonego angielskiego?Mam zamiar zjeść paczka. I zrobić bezglutenowe sconsy.