alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
ooooooooooo to cudownie, dziekuje Kaska :-), bo nie chcialo mi sie 100 baniek wydawac na nocnik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chogata jak ja przeczyatm to ci streszcze ok?TYlko ze jak pisze Rubi to chyba ksiazka dla ciut starszych dzieci jak chce testowac na MatimDziewczyny to powiedzcie mi co w tej ksiązce pisze na temat dziecka ,które nie chce siedzieć na nocniku mimo zabawiania itd.Moja mała wie co to nocnik bo od jakiegoś 7 miesiąca ma go w zabawkach w chwili obecnej chodzi z nim po chacie szorują i rysując podłogi nim ale cóz wymienimy.Ale jak ją sadzam to jest ryk i od razu chce wstawać .Syn mój bardzo szybko oduczył sie robienia w pieluchy bo jak w marcu skończył rok to na lato juz mi wołał siku przynajmniej ,kupa jeszcze sie zdarzała .A z nia tragedia chyba jakaśw dzień wiem kiedy chce siku bo jak były te upały to zakładałam jej majtusie i chodziła w nich po chacie a jak siku czy kupe chciała to łapała sie za cipcie wtedy ja szybko na nocnik i co ryk a siku za nic nie cjciała zrobic na nocniku .