Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
same wiecie co sie wtedy działo z kursami walut a ja duszy ryzykanta raczej nie posiadam...

Co do spółki z koleżanką to z doświadczenia Ci powiem, że musisz być pewna, że będziecie w stanie razem pracować. Bo przyjaźń przyjaźnią, ale jak w grę wchodzą finanse, podział obowiązków itd, to często dochodzi do konfliktu. Dlatego najlepiej na początku wszystko ustalić, podzielić sie pracą, wtedy się uda.
Nie martw się
:-(
No dajcie spokój, ile można chorować. Dodatkowo się n
drugi migdałek przeniosło

Szlag by to...!!!!
Super ze odpoczelas;-)a Stasiek to obiezyswiat:-)Dzieki ze pytasz o Amelkowe odpieluchowanie,u nas to numer 1 na jezykach
Jest super,chodzi juz bez pieluszki,na spacerach trzyma az do domu wrocimy,w nocy troszke sika do pampersa ale jak tylko otworzy oczy to wola ''siusiu'' i leje jak tralala pol nocnika po nocy sie nazbiera:-)Jestem w szoku ze tak roztrzepane dziecko jak Amelka tak szybko zalapal,no ekspresem
,kto wie,moze wlasnie te kolczyki sa przyczyna problemow tak jak u Amelki.Ciesze sie ze masc pomogla:-)
Niech juz bedzie pogodnie

" I nie zrobil
. hehehe normalnie wymiekam. Pierwszy raz w zyciu go kuzwa chyba o kanapki poprosilam - no normalnie odjazd.
Choc nie wiem czemu nie rusza mnie to...