reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kupiłam zwykły śmietnik (malutki) z klapką bujawką:D za to błękitny i się komponuje:p
Esia przeciez ty masz chłodny pokój do dyspozycji:-D to chyba specjalnie na upał się wystawiasz? U mnie jakby chłodniej, koszą trawkę i ślicznie pachnie :D

reklama
:-D "Chłodny" pokój jest chłodny już chyba tylko w porównaniu... A że na zewnątrz jakieś 300', to chyba powinnam co jakiś czas wychodzić i wracać, wtedy czułabym ten "chłodek" :-D

Witam Kochane,

a ja się zaprawiłam - nie wiem sama kiedy, gdzie, jak i od kogo...Katar mam koszmarny i zapalenie ucha :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byłam dzis u lekarza i niestety muszę brać antybiotyk....:-(

Całą ciążę byłam w miarę zdrowa a tu na samym finishu takie choróbsko się przypałętało....:-:)-(

Jeszcze ten upał i popuchnięte nogi....mówię Wam - mam dość...aż płakać mi się z bezsilności chce...:-(

Dziewczyny - pamietacie jak pisalam o tych zdjeciach w gazecie hehehe

wiec gazeta wyszla wczoraj - i...porazka - :-Dwkleje zdjecia na zamknietym (dzis pozniej) to zobaczyce - tylko prosze sie ze mnie nie smiac ;-)

P.S
dzis ide odebrac wyniki badan i do gina - trzymajcie kciuki

no milego dzionka
papapa

Ja się melduję co byście o mnie nie zapomniały. Koniecznie chce skończyć pisać pracę przed TYM dniem.

A tak a propos tej stronki o porodzie - robicie taki masaż krocza jak tam był opisany? Próbujecie w ogóle jakoś się zabezpieczyć przed nacięciem?

To witaj Efilo w klubie chcacych skonczyc pisanie pracy PRZED:-D
A co do masazy krocza itd - ja nie robie. Czasem tylko cwicze miesnie przez zaciskanie.

Dzieńdoberek:D
Po moich wczorajszych szaleństwach padłam na ryjek już o 9 wieczorkiem:-D:tak:
Efilo, ja próbowałam cwiczeń Kegla, ale ja mam takie niepzyjemne uczucie :dry:a'la ból jak je wykonuje więc zaprzestałam:( i nie jestem wcale przed nacieciem zapezpieczona:-(i się boję tego
Te z was które baraszkowały sobie z partnerami podobno nie powinny się martwić, bo sex to najlepsze ćwiczenie;-):-D
efilo, fantazja- ja tez się wpisuje do klubu, chce to świnstwo do końca tyg skończyć:tak::cool2:

Uff... Dobrze słyszeć, że nie tylko ja olałam ćwiecznia :zawstydzona/y: Położna kazała przynajmniej sikać z przerwami (czyli ćwiczyć Kegla choć w ten sposób) ale szczerze mówiąc - nie chce mi się...
No porażka - a potem będę płakała... :baffled:

reklama
Esia ja czytałam lwa -starowicza o tych mięśniach i on pisał że w żadnym wypadku nie ćwiczyć przy sikaniu bo to prosta droga do zapalenia pęcherza albo cewki moczowej (chyba:confused:- nie pamietam) i stopniowo prowadzi do niecałkowitego opróżniania pęcherza i costam.w czasie sikania tylko się identyfikuje te mięsnie.

Do góry