Witam

)
U nas wczoraj dzień wariata z Matim

jak zjadł o 7:00 tak do 20:00 nie spał, miał tylko ze 2 drzemki po 15-31 min. Zwykle na spacerze przesypia po 2 godziny więc wzięłam go 2 razy wczoraj, ale nie spał, ale też nie płakał. Ale od 18-20 było darcie

Ta pogoda go dobiła wczoraj i chyba był tak zmęczony, że nie mógł zasnąć. Nic nie pomagało, na rękach był najspokojniejszy ale tylko do momentu kiedy sobie przypomniał, że jest na maksa wkurzony

O 20 włączyłam bajki na kablówce, były tak kolorowe, że młody się zapatrzył i zasną ale o 21:30 ledwo go dobudziliśmy do kąpieli (czasem nie mogę go oderwać od gapienie się w telewizor, zwłaszcza jak leci coś w wyraźnych, jaskrawych kolorach). Potem dostał butlę i myślałam, że to będzie nawet niezła nocka...a tu pobudka o 2 potem o 5 i teraz o 9. Ale zjadł o 10 i teraz kima. Zobaczymy co dziś dzień przyniesie.
O 15 idziemy na kontrolę do pediatry, ciekawe ile waży mój misiek?? Tydzień temu 4620g. Wczoraj skończył 7 tygodni i mam nadzieję, że nie przekroczył 5 kg bo ma coraz większy apetyt

Zwykle jadał 120ml, a teraz w ciąga 150ml...apetyt ma po tatusiu i oby trawienie też miał po nim
Andrewa no nr 3 wygrywa jak dla mnie. Przecudnie wygląda Franuś. Oczka, usteczka i ta fryzurka po prostu cudo