reklama
paulinka109
Fanka BB :)
Ja mam ciągle w głowie xlandera i chyba sie na niego zdecydujemy... Bardzo mi się podoba a i dziewczyny go chwaliły
Czekamy tylko na wybór koloru 
Co do wózka, wczoraj przypadkiem znalazłam sie w sklepie i obejrzałam sobie implasta boldera ecoline i decyzja już zapadła że ten wózeczek kupujemy...Wcześniej byliśmy przekonani co do x-landera, ale jednak implast tą kolekjca troche przytłumił x-landera. Tzn. oba wózki wg naszego znajomego który jest kierownikiem sklepu z wózkami są naprawdę sobre ale szczegóły jednak powoduja , że implast jest ciut lepszy. Jest mniejszy po złożeniu, ma spacerówkę montowaną w obu kierunkach jazdy. Waga taka sama jak x-lander więc nie zaszaleli , no i powala kolorystyką. Posiadając wczesniaj x-landera stwierdzam, że wózki podobają mi sie wziualnie tak samo, plynnośc jazdy jest praktycznie tak samo dobra (może teraz ciut lepsza implastem).
Wozki Implast zostały udoskonalone bo wcześniej miały kilka niedociągnięć (miały kiepski zacczep i gondola nie była stabilna, a siedzisko spacerowe wystarczyło max do roczku, było tak plytkie). Co mi sie jeszcze podoba to to, że w gondoli jest reguloany podgłowek a daszek można w ciekawy sposb spinac tak że materiał niepotzrebnie nie zwisa (x-lander tego nie ma) i budki nie można za bardzo schowac w upał , no ewentualnie zdjąc i zastąpić parasolką
.
Także minimalnie na korzyśc wypada implast, producent jest polski wiec nie ma problemu z reklamacjami i dokupieniem ewentualnie częsci.
Oto nasz kolorek, aaa możliwe ze już w przyszłym tyg zamówimy bo trzeba min czekać 2-3 tyg na realizacje zamówienia
Jestem happy happy happy.
Co do x-landerów, pomimo tego , że implast wypadł ciut lepiej to jednak uważam , ze x-l wydaje się technicznie lepiej skonstruowany
w zestawie wygląda tak
(ale kolorek będzie ten fioletowy i chyba kupimy fotelik maxi cosi )
Wozki Implast zostały udoskonalone bo wcześniej miały kilka niedociągnięć (miały kiepski zacczep i gondola nie była stabilna, a siedzisko spacerowe wystarczyło max do roczku, było tak plytkie). Co mi sie jeszcze podoba to to, że w gondoli jest reguloany podgłowek a daszek można w ciekawy sposb spinac tak że materiał niepotzrebnie nie zwisa (x-lander tego nie ma) i budki nie można za bardzo schowac w upał , no ewentualnie zdjąc i zastąpić parasolką
Także minimalnie na korzyśc wypada implast, producent jest polski wiec nie ma problemu z reklamacjami i dokupieniem ewentualnie częsci.
Oto nasz kolorek, aaa możliwe ze już w przyszłym tyg zamówimy bo trzeba min czekać 2-3 tyg na realizacje zamówienia
Jestem happy happy happy.
Co do x-landerów, pomimo tego , że implast wypadł ciut lepiej to jednak uważam , ze x-l wydaje się technicznie lepiej skonstruowany

w zestawie wygląda tak

bardzo fajny ten wózeczek :-)
ja jescze nie widziałam ani jednego "na żywo" poza tymi, które widzę na ulicach ... ale już się umówiłam z P. i będziemy od środy oglądać :-)
poza tym własnie u mnie powróciła Emmaljunga bo doczytałam, że można do niej mocować foteliki firmy Roemer, które mają takie same oceny jak Maxi-Cosi :-)
ja jescze nie widziałam ani jednego "na żywo" poza tymi, które widzę na ulicach ... ale już się umówiłam z P. i będziemy od środy oglądać :-)
poza tym własnie u mnie powróciła Emmaljunga bo doczytałam, że można do niej mocować foteliki firmy Roemer, które mają takie same oceny jak Maxi-Cosi :-)
Mysza84
Fanka BB :)
No właśnie na poprzedniej stronie wrzuciłam link do tych wózków bo znalazłam w gazecie "dobra mama"...niestety nie udało mi się na żywo ich nigdzie obejrzeć, ale może też dlatego że ja zawsze na ślepo lecę do Mutsy 
Modlisiu jaka jest cena takiego zestawu ?

Modlisiu jaka jest cena takiego zestawu ?
bardzo fajne te wózki implast mysza84 na allegro podaje link za caly zestaw nosidelko gondola, spacerowka i wiele gratisow
WÓZEK BOLDER SD ECOLINE IMPLAST FOTEL +9gratisó (1073617581) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK BOLDER SD ECOLINE IMPLAST FOTEL +9gratisó (1073617581) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Na żywo kolory są mniej drażniące...
U nas w sklepie wózek gondola, spacerówka+torba kosztuje 1490zł (bez fotelika ), a ja dostanę jeszcze zniżkę
. Z fotelikiem Maxi cosi zapewne cały zestaw wyjdzie ok 1900zl.
Co do drażniących kolorków, ten fioletowy jest chyba mniej drażniacy od zielono-niebieskiego.
. Poza tym wypełnienie w środku jest biale, więc dziecko kolorów nie widzi 
U nas w sklepie wózek gondola, spacerówka+torba kosztuje 1490zł (bez fotelika ), a ja dostanę jeszcze zniżkę
Co do drażniących kolorków, ten fioletowy jest chyba mniej drażniacy od zielono-niebieskiego.