reklama

Dieta naszych dzieci

reklama
Mam nadzieje ze teraz ktoras z was tu jest i mi szybko odpowie ...
Chce ugotowac teraz zupke malemu taka urozmaicona i powiedzcie mi czy seler ugotowany mam miksowac z reszta warzyw czy wyjac go i sam wywar ??to samo z pietruszka miksowac czy wyjac?? i brokuly czy gotowac ze wszystkim czy oddzielnie tak tylko przez minutke ??i czy samego brokula miksowac czy wywar z niego tez ?? i ostatnie pytanie czy moge dodac troszke maselka do gotowania ??

ja wrzucam wszystko do jednego garnuszka i gotuje razem , a potem wszystko miksuje , a czemu chcesz wyjąć seler czy pietruszke. Ja wrzucam razem z kasza , ziemniaczkami a ostatnio gotuje juz razem z mieskiem. A zamiast masełka mozesz tez dodac oliwy z oliwek , czy innej dobrej

ja wrzucam wszystko do jednego garnuszka i gotuje razem , a potem wszystko miksuje , a czemu chcesz wyjąć seler czy pietruszke. Ja wrzucam razem z kasza , ziemniaczkami a ostatnio gotuje juz razem z mieskiem. A zamiast masełka mozesz tez dodac oliwy z oliwek , czy innej dobrej
Ja robię dokładnie tak samo !

Dzieki za odpowiedzi :tak:
Nie wiedzialam czy juz tak od razu moge mu dac seler i pietruche do zjedzenia czy tylko wywar na poczatek.

Co do pomidorkow to z tego co wiem z roznych schematow jest po 10 msc. ale w sloiczkach juz po 6 jest zupka pomidorowa

Znalazlam takie rozne ciekawe przepisy na danie dla dzieci m in z dodatkiem kleikow kaszek i mleka. Gotujecie cos na mleku ?? tzn na tym modyfikowanym typu budyn itp ??? bo w sumie to nie wiem z jednej strony przy gotowaniu wszystko co odzywcze z tego mleka wyjdzie ale z drugiej sa rozne fajne pomysly
A jak kleik sie dodaje do zupki ?? taki suchy wsypac czy po zrobieniu na mleku?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry