Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mozemy juz podawac banany ??? (takie normalne nie ze sloiczka) chcialam malemu banana z jabluszkiem taki mus zrobic. i jakie owoce juz mozemy miksowac ?? bo to chyba nie jest tak ze co w sloiczku to i zywe mozna
Mój Tomek też niedawno dostał po raz pierwszy 'Jarzynki z delikatną rybką' i tak dziubka otwierał, że nie nadążyłam z miseczki nabierać =Dza nami pierwsza przygoda z rybką (co prawda słoiczkową ale zawsze ) i mała zajadała że miło![]()
A w jakich słoiczkach jest ryba??Bo ja szukam i szukam i znaleść nie moge i jeśli nadal nie znajde to kupie małemu witaminki żeby jod przyswajać zaczą.za nami pierwsza przygoda z rybką (co prawda słoiczkową ale zawsze ) i mała zajadała że miło![]()
Mili- ja daję chrupki, żółtko co drugi dzień, kisiel też robię. Jakiegoś standardu jednak nie mam- zależy co zje w ciągu dniaA tak z innej beczki co ile wasze maluchy jedza?Czy podajeci im już chrupki kukurydziane kisiele jajko.