reklama

Dieta naszych dzieci

reklama
Mozemy juz podawac banany ??? (takie normalne nie ze sloiczka) chcialam malemu banana z jabluszkiem taki mus zrobic. i jakie owoce juz mozemy miksowac ?? bo to chyba nie jest tak ze co w sloiczku to i zywe mozna

Mozemy juz podawac banany ??? (takie normalne nie ze sloiczka) chcialam malemu banana z jabluszkiem taki mus zrobic. i jakie owoce juz mozemy miksowac ?? bo to chyba nie jest tak ze co w sloiczku to i zywe mozna

Liiviia- ja już dałam małemu trochę banana. Takie malutkie kawalątka- bo jak miksowałam to taka obrzydliwa papka się zrobiła i bardziej do blendera się czepiało:) Jednak nie daję za często bo Borys później miał trochę problemy z wypróżnianiem.

za nami pierwsza przygoda z rybką (co prawda słoiczkową ale zawsze ) i mała zajadała że miło :)
A w jakich słoiczkach jest ryba??Bo ja szukam i szukam i znaleść nie moge i jeśli nadal nie znajde to kupie małemu witaminki żeby jod przyswajać zaczą.

A tak z innej beczki co ile wasze maluchy jedza?Czy podajeci im już chrupki kukurydziane kisiele jajko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry