Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żeby tylko sól zawierały to by było dobrze...nie tak dawno w USA wybuchł skandal jak się okazało że ładują tam glutaminian sodu -co to za substancja chyba pisać nie muszę (kto lubi popadać w paranoję'' to sobie wygoogluje)a słoiczki niektóre zawierają sól jodowaną!!!!
i co powiecie, dietetycy zapomnieli, ze sie nie soli dzieciom??
ja staram sie nie solić, ale jak mam "swoją" zupkę to małemu daję czasem już posoloną.
ciekawe czemu mam wrazenie ze pije to do mnie(kto lubi popadać w paranoję'' to sobie wygoogluje)
haha zal ale to nie ja popadam w paranoje

mnie już to najzwyczajniej śmieszy danie w słoiczkach to jak fastfood, pssss... aż szkoda tego komentować...no albo te warzywa że ze sklepu eko lub zaufanego rolnika ciekawe gdzie ja znajde rolnika w centrum miasta a do najblizszego sklepu eko musze jechac autobusem wiec nie lezy mi to gdy mam sklepów mase pod domem i jeszcze nikt sie niczym nie zatruł. czytam niektore posty to po prostu wywoluja u mnie śmiech no ale to przeciez ja jestem mloda glupia i niedoswiadczona hehehehe
Wręcz odwrotnie :// spodobało mi sie tylko twoje określenie i dlatego uciekam na forum wegedzieciak bo tam mamy niezły polew z takich pań co w słodkiej niewiedzy żyją ...a faszerujcie siebie i dzieci chemicznym g.. ale na litość nie piszcie że to nie istnieje!!!ciekawe czemu mam wrazenie ze pije to do mniehaha zal ale to nie ja popadam w paranoje