Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo madrzeOlgha takimi wypowiedziami nikogo nie przeciagniesz na wegetarianizm a jedynie obrażasz tych co jedzą mieso nie jestem żadnym trupożercą i nie chce zebys mnie tak nazywała, bo ciebie nikt tu nie obraza za to ze jestes wege. kazdy zyje jak chce. Ja karmie swoje dziecko mieskiem i rosnie zdrowo prawidlowo sie rozwija, ja jem mieso w mojej rodzinie dzieci jedza mieso i wszyscy sa zdrowi. nie jest powiedziane ze ci co jedza mieso szybciej umieraja kazdy moze zachorowac na raka czy cos innego wiec wez sie kobieto zastanów. Chce zeby moje dziecko moglo smakowac sobie rozne rzeczy w przyszlosci a gdy bedzie mialo ochote na hamburgera czy frytki to po prostu kupie a nie powiem "Nie kochanie bo zachorujesz i szybciej umrzesz".trzeba znac umiar i tyle.A ty masz sie za niewiadomo co czujesz sie jakims ekspertem i jak ktos ma odmienne zdanie to szydera. opanuj sie troche! smiejesz sie z tych co jedza mieso na jakims tam wegeforum to prosze bardzo smiech to zdrowie mam to w D*** ale tak sie uwazasz za bardziej doswiadczoną i mądrzejszą niż ja bo jestes starsza a swoimi postami zbytnio tego nie pokazujesz. jednak nie zawsze madrosc idzie z wiekiem, bo dla mnie to co tu piszesz to jest paranoja i glupota wywolujaca po prostu moj smiech. Żenada
A tu sie troche nie zgodze,bo niekotrzy wegetarianie wygladaja lepiej niz miesozercy. A wiekszosc z nich pewnie lepiej ode mnie, choc wcinam wszystko co popadnie.. i tu akurat nie ma nic do rzeczy,ze jestem wychudzona , wyglodzona.. sama genetykaolgha przede wszystkim oprócz tonu zmień zdjecie, bo sory , ale jesteś na nim bladziutka i nie zachęcasz do wegetarianizmu , może i on jest zdrowy , ale nie znam wegetariana( a znam ich kilku , mam nawet w rodzinie), który zdrowo wygląda, jesteście po prostu wychudzeni . Szwagierka mojej siostry tez jest wegetarianką i było mi jej strasznie zal na komunii mojej chrzesnicy kiedy wszyscy jedli a ona biedna siedziała i nie jadła nic, bo nic nie mogła , pewnie biedulce ślinka ciekła a tu nic z tego - dziwadło po prostu i nic więcej , do tego blade , chude, tylko dmuchnąć i sie złamie, a do tego wygląda dużo starzej niż jest w rzeczywistosci . Naprawdę nie ma nic wspólnego ze zdrowym wygladem.
Tak samo mysle... jak juz mam byc weganka,to dlatego,ze ktos krzywdzi biedne zwierzaczki hihi".
Wcale nie watpie ze zycie wegetarianskie jest zdrowe owszem ale po prostu niektore poglady sa dla mnie az za bardzo przesadne. I juz predzej bym sie przeciagnela na strone wegetarianska gdyby mi ktos wpajal ze szkoda zwierzat ze kazda taka porcja to chodzace zwierzatko albo nawet ze mieso pozniej lezy i gnije w zoladku niz takimi powodami jakie tu padaly.
Co do biszkoptow to ja wlasnie tez wczoraj dalam malemu pierwszy raz ale nie do gryzienia bo za duze kawalki ulamywal i sie dlawil dlatego rozgniotlam mu w mleku i spalaszowal taka papke. Balam sie juz wiecej mu dac bo nie wiem JUZ MOZEMY ???
[/COLOR][/COLOR]